Neler Yeni

Gta 5 Rockstar Games Launcher is already running

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
Oyunu oynuyordum bi sorunum yoktu fakat sonra ne olduysa oldu bu hata ile karşılaştım ve bir türlü çözemedim bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen

denediğim çözüm yolları:
launcheri silip tekrar yükledim
dosya doğrulaması yaptım
oyunu silip tekrar yükledim
görev yöneticisinde çalışan gta ile ilgili ne varsa hepsini kapattım
bilgisayarı sıfırladım

Ekler

• Screenshot 2022-11-07 23-18-58.png
    Screenshot 2022-11-07 23-18-58.png
    2.6 MB · Hit: 138

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Oyunu oynuyordum bi sorunum yoktu fakat sonra ne olduysa oldu bu hata ile karşılaştım ve bir türlü çözemedim bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen

denediğim çözüm yolları:
launcheri silip tekrar yükledim
dosya doğrulaması yaptım
oyunu silip tekrar yükledim
görev yöneticisinde çalışan gta ile ilgili ne varsa hepsini kapattım
bilgisayarı sıfırladım
Hesabın calınmış kanka

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
O dediğin tam olarak ne oluyor bilgisayarın bir parçasını mı banlamışlar
Aynen o şekil ama bilgisayarın tüm parçalarını da atarlarsa direkt bilgisayar değiştirmen gerekiyor Eğer mesela yeni bir bilgisayara geçtin ama yeni bir bilgisayarında aynı anakart varsa veya aynı RAM varsa direkt aynı bilgisayara tüm parçalarına tekrardan Ban atıyorlar

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
Aynen o şekil ama bilgisayarın tüm parçalarını da atarlarsa direkt bilgisayar değiştirmen gerekiyor Eğer mesela yeni bir bilgisayara geçtin ama yeni bir bilgisayarında aynı anakart varsa veya aynı RAM varsa direkt aynı bilgisayara tüm parçalarına tekrardan Ban atıyorlar
Ama ne alaka ya hile yoktu ki bende 3 yıl önce bi para hilesi yaptırmıştım sadece konuyu açana kadar hiç bir sorun çıkmamıştı para hilesini bu kadar zaman sonra farketmiş olmazlar herhalde dimi

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Ama ne alaka ya hile yoktu ki bende 3 yıl önce bi para hilesi yaptırmıştım sadece konuyu açana kadar hiç bir sorun çıkmamıştı para hilesini bu kadar zaman sonra farketmiş olmazlar herhalde dimi
Kanka ben de aynı şekilde 3 yıl önce yaptığın hileden dolayı seni banlayacaklarını düşünmüyorum ama yanlışlıkla da banlanabilirsin Çünkü bu dünyada illaki yanlışlıkla bana ne olacak o da sana denk gelebilir ihtimali var yani

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
Kanka ben de aynı şekilde 3 yıl önce yaptığın hileden dolayı seni banlayacaklarını düşünmüyorum ama yanlışlıkla da banlanabilirsin Çünkü bu dünyada illaki yanlışlıkla bana ne olacak o da sana denk gelebilir ihtimali var yani
Bu olayın ban olup olmama ihtimali nedir ban ise itiraz edemezmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Rockstar destegine yaz. Bir kaç gün once farklı bir sorunum oldu ve çözüldü. Az arastirarak nasil iletişime gececegini öğrenirsin. Hizli geri donus yapıyorlar.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
dostum ban yersen ban uyarisi geliyor 2. si gta da hwid ban olayi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom