Neler Yeni

GTA 5 SATIN ALACAĞIM

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar STEAM üzerinden GTA 5 alacağım ama bir sürü seçenek var premium falan yazıyor hangisini satın almam gerekiyor ve oyun indiği zaman normal standart moda nasıl geçiliyor yani soygun yapma görevini yapmak istemiyorum

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Selamlar STEAM üzerinden GTA 5 alacağım ama bir sürü seçenek var premium falan yazıyor hangisini sarın almam gerekiyor ve oyun indiği zaman normal standart moda nasıl geçiliyor yani soygun yapma görevini yapmak istemiyorum
Öyle bir şey yok o görevi yapacaksın. Ve sen en ucuz olanı al, fiyat arttıkça oyun içinde biraz daha önde oluyorsun, mesela oyun içinde fazla para ile başlıyorsun falan filan

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,594
İsim
uwu
Sadece story mod oynicaksan torrent link atım ozele ( önermiyoruz hak geçmesin die ama 10 yıllık oyun ) save dosyası atarım eve gidince
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görevlerin hepsi bitmis başlarsın istediğin zaman oyun yeniden başlar yada istediğin görevleri oynarsın

NespaY

80+ Silver
Selamlar STEAM üzerinden GTA 5 alacağım ama bir sürü seçenek var premium falan yazıyor hangisini satın almam gerekiyor ve oyun indiği zaman normal standart moda nasıl geçiliyor yani soygun yapma görevini yapmak istemiyorum
Premium paket online için online da araba ve para veriyor almana çok gerek yok ve maalesef oyun direkt soygun yapma görevi ile başlıyor yapmak zorundasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,185
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII