ekran kartın neArkadaşlar gta 5 çekmek istiyorum fakat video çekmek istediğimde oyun drop yiyor ani fps düşüşleri oluyor bazen uzun sürüyor ne yapmam gerekiyor veya bir program falan mı gerekiyor?
İşlemci : i5-9400fekran kartın ne
Sistemini belirt nereden bilelim belki 730'la oynuyorsun?
Normal. 8GB RAM ve 9400F ile kolay kolay video çekemezsin.İşlemci : i5-9400f
Ekran Kartı : rx580
Ram : 8gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci : i5-9400f
Ekran Kartı : rx580
Ram : 8gb
Vatan olduğu belli, sormaya gerek dahi yok.Dostum RAM takviyesi yapmadan zaten oynaman zor, I5 9400F Render konusunda kötü bir işlemci. Vatan'dan mı alındı sistem?
Ve kasarArkadaşlar gta 5 çekmek istiyorum fakat video çekmek istediğimde oyun drop yiyor ani fps düşüşleri oluyor bazen uzun sürüyor ne yapmam gerekiyor veya bir program falan mı gerekiyor?
Sövsem sövemiyorum, gülsem gülemiyorum, yazık gerçekten.Normal. 8GB RAM ve 9400F ile kolay kolay video çekemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan olduğu belli, sormaya gerek dahi yok.
yok vatan falan değil toplama sistemhiçbir şekilde olmaz yani demiSövsem sövemiyorum, gülsem gülemiyorum, yazık gerçekten.
ram takviyesi yaparsam peki düzelir mi yoksa işlemci yine mi sorun çıkartırSövsem sövemiyorum, gülsem gülemiyorum, yazık gerçekten.
RAM Takviyesi yaparsan az da olsa düzelecektir. Ne olursa olsun çok bir şey bekleme.ram takviyesi yaparsam peki düzelir mi yoksa işlemci yine mi sorun çıkartır