Neler Yeni

GTA 5 "W" Tuşunda problem var.

Rohetzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gürkan Çolak
"W" tuşuna basılı tutunca basılı tutuyormuş gibi değilde bas bırak yapıyormuş gibi oluyo. Örneğin arabaya binip w luya basıyorum gaz verip verip bırakıyo. Araba kalkmıyo. 3-4 saniye basılı tutup sağ sol yaptığımda araba öyle gitmeye başlıyo. Sorun sadece gta5 te var. Onun haricinde bir sıkıntı yok. Oyuna %70 save dosyası indirdikten sonra böyle oldu. Save dosyasından kaynaklı bir problem olabilirmi ?

FansXArmy

80+ Bronze
"W" tuşuna basılı tutunca basılı tutuyormuş gibi değilde bas bırak yapıyormuş gibi oluyo. Örneğin arabaya binip w luya basıyorum gaz verip verip bırakıyo. Araba kalkmıyo. 3-4 saniye basılı tutup sağ sol yaptığımda araba öyle gitmeye başlıyo. Sorun sadece gta5 te var. Onun haricinde bir sıkıntı yok. Oyuna %70 save dosyası indirdikten sonra böyle oldu. Save dosyasından kaynaklı bir problem olabilirmi ?
Dosya doğrulama yapın.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Farklı bir tuşa atayın ilet tuşunu aynısı yapacak mı ?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,985
İsim
Mert Metshi
fn + q denermisin

Top Bottom