Aynı şey. Çünkü Epicte kullandığın Rockstar hesabında Epicteki GTA 5'ni kullanabilirsin. Yeni bir GTA 5 alman lazım.epic games hesabımda gta 5 var fakat perma ban yedim intertten hesap alıcam sadece rockstar değişince online gireilir miyim yoksa yeni hesap açıp gta 5 mi almam gerekiyor
rockstar hesabı değişince online girebilirsin diye biliyorum ama eğer hileden ban yediysen başka hile yöntemi denememeni tavsiye ederim. artık bedava hile yöntemleri tamamen fixlendiepic games hesabımda gta 5 var fakat perma ban yedim intertten hesap alıcam sadece rockstar değişince online gireilir miyim yoksa yeni hesap açıp gta 5 mi almam gerekiyor
Hala bu devirde hileli oyun oynayan mi kaldırockstar hesabı değişince online girebilirsin diye biliyorum ama eğer hileden ban yediysen başka hile yöntemi denememeni tavsiye ederim. artık bedava hile yöntemleri tamamen fixlendi
Gta 5 gibi bir oyunun onlineinda hayatsız gibi kim para kasar senceHala bu devirde hileli oyun oynayan mi kaldı
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Hala bu devirde hileli oyun oynayan mi kaldı