Birinden ücretsiz epic games GTA 5 alabilirsin yada 20+ TL ye sonuçta ücretsiz dağıtıldı oyuncrack kanka ne yapıyım bilmiyorum virüs taraması yaptım bişey çıkmadı
Birinden ücretsiz epic games GTA 5 alabilirsin yada 20+ TL ye sonuçta ücretsiz dağıtıldı oyuncrack kanka ne yapıyım bilmiyorum virüs taraması yaptım bişey çıkmadı
Ne alaka.İbret-i alem olsun.
Boş alaka yaptı arkadaş.Ne alaka.
Korsan oyun indirecekler görüp 2 defa düşünsün.Ne alaka.
İsteyen istediğini indirir sanane hocam? Konuya yardım etmicekseniz neden boş yorum yapıyorsunuz?Korsan oyun indirecekler görüp 2 defa düşünsün.
İndirdi ve gördü.İsteyen istediğini indirir sanane hocam? Konuya yardım etmicekseniz neden boş yorum yapıyorsunuz?
yav kardeşim herkes hata yapar bi cahillik ettik ne celalleniyorsunİndirdi ve gördü.
Neyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.yav kardeşim herkes hata yapar bi cahillik ettik ne celalleniyorsun
Korsan mı?
crack kanka ne yapıyım bilmiyorum virüs taraması yaptım bişey çıkmadı
yav kardeşim ben daha epic games i yükleyeli steami yükeyeli 2 gün oldu pc yi desen 1 ay önce aldım yeni öğreniyorum bu işleri neyin artistliğini yapıyorsunNeyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.
kardeşim adamın senin ukalalığını çekmek için bu konuyu açtığını hiç sanmıyorumNeyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.
boş yapıyorsun YAPMA!Neyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.
Oyunu nereden indirdin? indirdiğin yer güvenilir mi? eğer güvenlirse git yorumlarına bak sadece sende çıkmış olamaz. onun dışında oyunu kaldır tekrar yüklersin gerekirse virüs taraması yap tamamen sağlam bir programla. pek bişey olacağını sanmıyorum boş yapmışlar.boş yapıyorsun YAPMA!