gta 5 yüklerken şöyle bir ekran geldi ne yapıyım korkuyorum

yav kardeşim herkes hata yapar bi cahillik ettik ne celalleniyorsun
Neyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.

Neyin cahilliği internetin neresine yazarsan yaz bu tarz olaylarla dolu. Görmeme olasılığın yok. Elbet bakmışsındır. Korsan oyun zararlı mı? Diye.
yav kardeşim ben daha epic games i yükleyeli steami yükeyeli 2 gün oldu pc yi desen 1 ay önce aldım yeni öğreniyorum bu işleri neyin artistliğini yapıyorsun

kardeşim adamın senin ukalalığını çekmek için bu konuyu açtığını hiç sanmıyorum
yardım edeceksen et etmeyeceksen de yorum yapma bence bu kadar basit

boş yapıyorsun YAPMA!

boş yapıyorsun YAPMA!
Oyunu nereden indirdin? indirdiğin yer güvenilir mi? eğer güvenlirse git yorumlarına bak sadece sende çıkmış olamaz. onun dışında oyunu kaldır tekrar yüklersin gerekirse virüs taraması yap tamamen sağlam bir programla. pek bişey olacağını sanmıyorum boş yapmışlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri