Neler Yeni

GTA 5’i Nasıl Ücretsiz İndirebilirim ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Paran mı yok? Umrumda mı öl geber eğlenme. "paran mı yok" diyenler ile tartışmaya bile girmek istiyorum yazık.
Tamam eğlensin sırf eğlenmek uğruna illegal birşeyle eğlensin. Biz bilmiyormuyduk paralı bir ürünü bedava elde edip eğlenmeyi mesala pc si yok diye çalmak zorundamısın eğlenme uğruna

Jaja50

80+ Silver
Tamam eğlensin sırf eğlenmek uğruna illegal birşeyle eğlensin. Biz bilmiyormuyduk paralı bir ürünü bedava elde edip eğlenmeyi mesala pc si yok diye çalmak zorundamısın eğlenme uğruna
Di mi kardeşim türkiye'de o dediklerinin hepsini yapacağız. Zar zor ekran kartı aldım, e ben gidip bir oyuna o kadar para mı vereceğim? Belki annesi, belki babası izin vermiyor. Belki parasını oyuna ayıramıyor. Bırakın şu emek ayarlarını! Korsan kullanmak kadar doğal bir şey yok. Her şeyi orjinal edindiğini de zannetmiyorum. SAYGILARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Her şeyi orjinal edindiğini de zannetmiyorum. SAYGILARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senin ne sandığın umrumdamı ben crack kullanmadığımı biliyorum o bana yeter zaten istesemde kullanabilceğim şuan bir pc yok daha tam toplamadım.

Di mi kardeşim türkiye'de o dediklerinin hepsini yapacağız. Zar zor ekran kartı aldım, e ben gidip bir oyuna o kadar para mı vereceğim? Belki annesi, belki babası izin vermiyor. Belki parasını oyuna ayıramıyor. Bırakın şu emek ayarlarını!
Sorunda bu işte insanların o oyunu alamıyor diye oyunu yada bir yazılımı illegal olarak hak yiyerek elde etmek ozaman para verenler enayi. Ekran kartını alamazsadın mesala sen o ekran kartı için itopya , incehesap , vatanın vb. Deposunu mu soyucaktın ?

Jaja50

80+ Silver
Senin ne sandığın umrumdamı ben crack kullanmadığımı biliyorum o bana yeter zaten istesemde kullanabilceğim şuan bir pc yok daha tam toplamadım.

Sorunda bu işte insanların o oyunu alamıyor diye oyunu yada bir yazılımı illegal olarak hak yiyerek elde etmek ozaman para verenler enayi. Ekran kartını alamazsadın mesala sen o ekran kartı için itopya , incehesap , vatanın vb. Deposunu mu soyucaktın ?
Çok yanlış örnekler veriyorsun. O ekran kartını alamadıysam daha düşük bütçeli bir ekran kartı alırdım. Ama o oyunu canın çok çekiyordur ve paran yetmiyodur gidersin paşa paşa korsan indirirsin. İki örnek arasında dağlar kadar fark var.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Çok yanlış örnekler veriyorsun. O ekran kartını alamadıysam daha düşük bütçeli bir ekran kartı alırdım. Ama o oyunu canın çok çekiyordur ve paran yetmiyodur gidersin paşa paşa korsan indirirsin. İki örnek arasında dağlar kadar fark var.
Hocam mesala benim canım rtx 3080 çekiyor ben bunu elde etmek için çalmam bütçem 3070 e yetiyor bütçemce alırım

Oyunlarda böyledir mesala ben rust istiyorum diyelim fakat daha az zevk aldığım oyuna fall guys a yönelirim mesala bütçemce oyun edinirdim sizin düşüncenizede saygı duyarım ama ne olursa olsun crack kullanmam ben.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Bırakın şu emek ayarlarını! Korsan kullanmak kadar doğal bir şey yok.
Hırsızlıkta gayet doğal bir şey neticede parası olmadığı için yapan insanlar var değil mi? (!)
oyunu canın çok çekiyordur ve paran yetmiyodur gidersin paşa paşa korsan indirirsin.
Haklısınız bu gün Migros'ta canım çikolata çekmişti Ülker çikolatalı gofrete hayır diyemem. Kartımı evde unuttuğum için alamadım o yüzden çaldım sonuna kadar arkanızdayım. (!)
Dediklerinizin kayda değer hiç bir tutulur yanı yok maalesef. Ayağını yorganına göre uzatacaksın eğer sen PC toplamaya bütçen yetiyorsa oyun almayada yetecek bu iş böyle.
Merak ediyorsanız son 7 senedir sistemime korsan olan müzik bile indirmedim. Bütçemin yettiğini satın aldım yetmediğinin muadilini kullanıp ücretsiz sürümü varsa onla yetindim. Yine ek olarak diyorum zenginde değilim ortalama gelirli bir ailenin ortalama bir üniversite öğrencisiyim.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Korsan tartışması korsan yazılımlar maddi bir şeyi çalmakla bir tutulduğu sürece asla sona ermeyecek. Boşa tartışıyorsunuz.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hırsızlıkta gayet doğal bir şey neticede parası olmadığı için yapan insanlar var değil mi? (!)

Haklısınız bu gün Migros'ta canım çikolata çekmişti Ülker çikolatalı gofrete hayır diyemem. Kartımı evde unuttuğum için alamadım o yüzden çaldım sonuna kadar arkanızdayım. (!)
Dediklerinizin kayda değer hiç bir tutulur yanı yok maalesef. Ayağını yorganına göre uzatacaksın eğer sen PC toplamaya bütçen yetiyorsa oyun almayada yetecek bu iş böyle.
Merak ediyorsanız son 7 senedir sistemime korsan olan müzik bile indirmedim. Bütçemin yettiğini satın aldım yetmediğinin muadilini kullanıp ücretsiz sürümü varsa onla yetindim. Yine ek olarak diyorum zenginde değilim ortalama gelirli bir ailenin ortalama bir üniversite öğrencisiyim.
Parti kur oy verim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,339
Üyeler
163,817
Son üye
Sabina
Top Bottom