GTA 5’te yok diye biliyorum.cross save olması lazım gta da
GTA 5’te yok diye biliyorum.cross save olması lazım gta da
Evet hatırladım o sızıntıyı, vatan zaten o fiyattan satmak ister aç gözlüler.satar beklenenin baya altında geldi fiyatlar biliyorusunuz vatan pc de kutulusu sızdı dedikleri fiyat 6500 dü hatırlatırım standart için bir ara
o yüzden beklentilerin çok çok altı fiyat geldi şükredip teşekkür etmek lazım rockstar games e şimdi diger firmalar yaptıkları daha düşük kalite oyunalra 80-100 birim ister iken 10 defa düşünmeleri lazımEvet hatırladım o sızıntıyı, vatan zaten o fiyattan satmak ister aç gözlüler.PC fiyatı bir tık pahallı olur bence.
Kesinlikle hocam. Ve bazı firmalar aşırı abartıyor. 7-8 saat gameplay icin 60-70 dolar istiyorlar. Belki görmüşsündür bu oyunu, fiyatına baksana şaka gibi.https://store.steampowered.com/app/4693030/Congratulations_On_Your_Purchase/o yüzden beklentilerin çok çok altı fiyat geldi şükredip teşekkür etmek lazım rockstar games e şimdi diger firmalar yaptıkları daha düşük kalite oyunalra 80-100 birim ister iken 10 defa düşünmeleri lazım
Dedigim Gibi Tr De Oyun Almak Zor Fiyatlar Garip Ama Gta 6 Gibi 10-15 Yıl Desteklenecek Bir Oyun İçin Adamlar Düşük Ücret Talep Ediyorsa Diger Firmalar Oyunlarına Para Yedirmemek Lazım Görüyorum Dandik Hikaye 6-7 Saat Oyun a 80-100 İsteyenin Oyunu Bu Saatden Sonra Satamaz.Kesinlikle hocam. Ve bazı firmalar aşırı abartıyor. 7-8 saat gameplay icin 60-70 dolar istiyorlar. Belki görmüşsündür bu oyunu, fiyatına baksana şaka gibi.https://store.steampowered.com/app/4693030/Congratulations_On_Your_Purchase/
İnşallah satamaz da fiyat düşürürler diger firmalar. Korsan indirip oynamamak için kendimi zor tutuğum oyunlar var. Fiyatlar cok pahallı diye. Ama böyle giderse eskiden oldugu gibi yine korsana yönelecem mecburen.Dedigim Gibi Tr De Oyun Almak Zor Fiyatlar Garip Ama Gta 6 Gibi 10-15 Yıl Desteklenecek Bir Oyun İçin Adamlar Düşük Ücret Talep Ediyorsa Diger Firmalar Oyunlarına Para Yedirmemek Lazım Görüyorum Dandik Hikaye 6-7 Saat Oyun a 80-100 İsteyenin Oyunu Bu Saatden Sonra Satamaz.
Asıl para online daacaba oyuna harcanan parayı kaç saatte çıkartacak rockstar![]()