Umarım Gta 6 bu kadar kalistesiz olmaz. Grafikleri çok kötü benceWebtekno'nun şu videosuna denk geldim. Adamlar oyunu öyle modlamış ki şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi grafik olabilir. Eğer GTA 6 iki sene içinde çıkarsa bence aşağı yukarı böyle bir görünüme sahip olacak.
Olmaz zaten. Ozan da abartmış Cyberpunk dan daha iyi diye. Ama GTA 5 ile arasında bayağı fark olduğunu kabul edelimUmarım Gta 6 bu kadar kalistesiz olmaz. Grafikleri çok kötü bence
Hocam neresi kötü grafiklerin. Bildiğin 2021 grafikleri.Umarım Gta 6 bu kadar kalistesiz olmaz. Grafikleri çok kötü bence
Sadece görüntüyü kaliteli yapınca oyun değişiyor, anladım...
Beyler zaten konu ciddi değil eğlencesine yapılmış bir video tabii ki görüntüyü kaliteli yapınca oyun değişmiyor. tabii ki bir oyun grafikten ibaret değildir.Bence grafikler tabii ki güzel olacaktir ancak oyun sadece grafikten ibaret değildir umarim her yonunle GTA 5 i aratmayan bir oyun olur hikayesi karakterleri yapay zekası heyecanla bekliyorum
Zaten RTX3090 bile kastırıyor. 15 FPS falan oynuyor adamlar.Zor bence, her pc kaldırmaz bunu. Downgrade yer eğer böyleyse bile.
Ya ben bu Ozan'a nedense pek ısınamadım ya. Eski Webtekno'yu arıyorum. Çağdaşın olduğu yıllar altın yıllardı yeminle.Olmaz zaten. Ozan da abartmış Cyberpunk dan daha iyi diye. Ama GTA 5 ile arasında bayağı fark olduğunu kabul edelim
Bu aşırı zor olay. Her evin içini tek tek modellemeleri lazım. Binlerce ev olacak. Ama bu Rockstar belli de olmaz.gta 6 yapacaklarsa bence o her eve girilcek efsanesini gerçek yapmaları lazım yoksa grafiği istedikleri kadar iyileştirsinler çöp oyun olur
Hepsini yapmasınlar ama 100 tane ev modelleyebilirler gerisini kopyalarlar en azından her eve giriliyor diye adı olurBu aşırı zor olay. Her evin içini tek tek modellemeleri lazım. Binlerce ev olacak. Ama bu Rockstar belli de olmaz.
Bence bir amacı olmalı. Eğer her eve gireceksek içeride küçük de olsa bir etkinlik olmak zorunda. Yoksa boş boş evlere girip dolaşmak mantıklı değil.Hepsini yapmasınlar ama 100 tane ev modelleyebilirler gerisini kopyalarlar en azından her eve giriliyor diye adı olur
Rtx 3090 ağlıyorWebtekno'nun şu videosuna denk geldim. Adamlar oyunu öyle modlamış ki şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi grafik olabilir. Eğer GTA 6 iki sene içinde çıkarsa bence aşağı yukarı böyle bir görünüme sahip olacak.