Neler Yeni

GTA 6 ÇIKTI (!).....

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Webtekno'nun şu videosuna denk geldim. Adamlar oyunu öyle modlamış ki şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi grafik olabilir. Eğer GTA 6 iki sene içinde çıkarsa bence aşağı yukarı böyle bir görünüme sahip olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Bence grafikler tabii ki güzel olacaktir ancak oyun sadece grafikten ibaret değildir umarim her yonunle GTA 5 i aratmayan bir oyun olur hikayesi karakterleri yapay zekası heyecanla bekliyorum

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Zor bence, her pc kaldırmaz bunu. Downgrade yer eğer böyleyse bile.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Webtekno'nun şu videosuna denk geldim. Adamlar oyunu öyle modlamış ki şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi grafik olabilir. Eğer GTA 6 iki sene içinde çıkarsa bence aşağı yukarı böyle bir görünüme sahip olacak.

Umarım Gta 6 bu kadar kalistesiz olmaz. Grafikleri çok kötü bence

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım Gta 6 bu kadar kalistesiz olmaz. Grafikleri çok kötü bence
Hocam neresi kötü grafiklerin. Bildiğin 2021 grafikleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece görüntüyü kaliteli yapınca oyun değişiyor, anladım...
Bence grafikler tabii ki güzel olacaktir ancak oyun sadece grafikten ibaret değildir umarim her yonunle GTA 5 i aratmayan bir oyun olur hikayesi karakterleri yapay zekası heyecanla bekliyorum
Beyler zaten konu ciddi değil eğlencesine yapılmış bir video :D tabii ki görüntüyü kaliteli yapınca oyun değişmiyor. tabii ki bir oyun grafikten ibaret değildir.

Zor bence, her pc kaldırmaz bunu. Downgrade yer eğer böyleyse bile.
Zaten RTX3090 bile kastırıyor. 15 FPS falan oynuyor adamlar.

Olmaz zaten. Ozan da abartmış Cyberpunk dan daha iyi diye. Ama GTA 5 ile arasında bayağı fark olduğunu kabul edelim
Ya ben bu Ozan'a nedense pek ısınamadım ya. Eski Webtekno'yu arıyorum. Çağdaşın olduğu yıllar altın yıllardı yeminle.

Chrollo04

80+ Bronze
gta 6 yapacaklarsa bence o her eve girilcek efsanesini gerçek yapmaları lazım yoksa grafiği istedikleri kadar iyileştirsinler çöp oyun olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
gta 6 yapacaklarsa bence o her eve girilcek efsanesini gerçek yapmaları lazım yoksa grafiği istedikleri kadar iyileştirsinler çöp oyun olur
Bu aşırı zor olay. Her evin içini tek tek modellemeleri lazım. Binlerce ev olacak. Ama bu Rockstar belli de olmaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hepsini yapmasınlar ama 100 tane ev modelleyebilirler gerisini kopyalarlar en azından her eve giriliyor diye adı olur
Bence bir amacı olmalı. Eğer her eve gireceksek içeride küçük de olsa bir etkinlik olmak zorunda. Yoksa boş boş evlere girip dolaşmak mantıklı değil.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Rtx 3090 ağlıyor o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom