Neler Yeni

Gta 6 Dan Umudunuz Olmasin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Koyuyla işaretlediğim yer doğru, çoğu firma hisse değerini yükseltmek için oyunun çıkmasına çok uzun süre olsa da ön duyurusunu yapar. Ama bu oyun kötü çıkacak demek olmuyor, buraya bağlamak da saçma bence. Hele Remaster çıkacak iddası aşırı saçma. Remaster duyurusunu Rockstar böyle yapmaz, bariz şekilde GTA6 duyurusu bu.
bazı yerlerde saclamıs olabılırım evet gta 6 duyurusu daolabılır bu ama mesela adı gta 6 olmasa baska bı ad olabılır ben onu da dedım

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
Onunla alakası yok. Nasdaq borsası düşüşte çünkü.

Bak Netflix hissesine
1644056333671.png

Meta'da başta olmak üzere birçok firmanın hisseleri düştü.

Roche

80+ Bronze
Take Two oyun dünyasının en büyük şirketlerinden birisi. Trilyon dolarlarla oynuyorlar. 100 milyar dolar, hadi olsun 200 milyar dolar için öyle boş bir açıklama yapmazlar. Dan Houser ayrıldığı için çok umudum yok zaten GTA 6 dan ama şimdi buradaki söz konusu oyun GTA olunca az umut bile piyasadaki çoğu oyunu eleyecek seviyede oluyor. GTA 6 çıkacak ve mükemmel bir oyun gelecek. Zaten GTA 6'nın sadece 1 yılda kazanacağı para büyük ihtimalle Rockstar Gamesin tüm hisselerini satın alacak kadar büyük olacak. Take Two için %14'lük rakam çok büyük bir rakam ve %14 lük bir büyüme beklediklerinden bahsettiler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
Gta 6 getirirler.
Remastred gibi kazancı daha az olabilecek bir yola gitmezler bence.
Netice seneler farkla oyun çıkarıyorlar. Yeni ve kaliteli oyun çıkarmaları da gerek.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Çok uzun bir süre beklettiler ve bu yüzden herkesin beklentisi arttı. Ben artık GTA 6'yı falan umursamıyorum ve takipte etmiyorum sadece Instagram'dan falan görüyorum. İyi oyun olarak çıksa bile herkesin beklentisini karşılamayacak ve çoğu kişi hayal kırıklığına düşecek. 2013'ten 2022'ye kadar beklettiler, belki 1 sene daha bekletecekler.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Koskoca rockstar diyorki serinin yeni oyunu gelecek sonra donanım arşivinde 40mesajı olan bir adam çıkıp diyorki para kasmak için yaptılar inanmayın :D
ŞİMDİ İS 1300 KUSURU VAR

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR