Neler Yeni

Gta 6 Dan Umudunuz Olmasin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Insanları beklentiyi çok yükseltti,oyun güzel olsa bile beğenilmeyecek gibime geliyor.

uydu3

80+ Silver

eiaurin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Aydoğdu
Bu nasıl konu açmadır ya. Bi şey beklemeyin ben diyim ne arkadaş. Neye dayanarak söyleyebiliyorsun ki bunları? Var mı görüşünü destekleyen bir şeyler? Yok gta 4 remastered bile gelebilirmiş. Oyunu duyurdular adamlar öyle ya da böyle altıncı oyun gelecek araya başka bir oyun sıkıştırabilirler zaten.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
İçerledin mi kanka kaç ay geçmiş en iyisi sensin xd
yok la aklıma geldi oylesıne dedim zamanında küçümsemiştin de;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl konu açmadır ya. Bi şey beklemeyin ben diyim ne arkadaş. Neye dayanarak söyleyebiliyorsun ki bunları? Var mı görüşünü destekleyen bir şeyler? Yok gta 4 remastered bile gelebilirmiş. Oyunu duyurdular adamlar öyle ya da böyle altıncı oyun gelecek araya başka bir oyun sıkıştırabilirler zaten.
konu 3 ay oncesıne ait biri patlatmış konuyu ben de anlamadım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
1652553254861.png

Nasıl yapamazlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Arkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
Balon olabilir ama çok da kötü olmaz

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
@Perfectshot06 konuyu kitlermisin veya başka bi admin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hah @pickpocket konuyu kitlermisin 3 ay oncekı konuyu hortlatmışlar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
Herkes Gta6 yı bekliyorken yıllardır, neden yapmasınlar ben öyle düşünmüyorum. Gta5 satışlarını geçeceğini düşünüyorum hatta

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kullanıcı adı: AHMET CEM ERSEVER#JİTEM
Mesajları yoksay: ✅

ForzonED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Demirci
Arkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
knk bence dediğin haberi ben duymadım one bir şey diyemem ama adamlar cıkarmassa yıkarlar orayı belkide oyunu yapmak için biraz maddi destek gerekiyordur bilinmez

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
Bekleyip görelim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom