İçerledin mi kanka kaç ay geçmiş en iyisi sensin xdŞİMDİ İS 1300 KUSURU VAR
yok la aklıma geldi oylesıne dedim zamanında küçümsemiştin deİçerledin mi kanka kaç ay geçmiş en iyisi sensin xd
konu 3 ay oncesıne ait biri patlatmış konuyu ben de anlamadım.Bu nasıl konu açmadır ya. Bi şey beklemeyin ben diyim ne arkadaş. Neye dayanarak söyleyebiliyorsun ki bunları? Var mı görüşünü destekleyen bir şeyler? Yok gta 4 remastered bile gelebilirmiş. Oyunu duyurdular adamlar öyle ya da böyle altıncı oyun gelecek araya başka bir oyun sıkıştırabilirler zaten.
Balon olabilir ama çok da kötü olmazArkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
Firmaların amacı her zaman daha fazla kazanmaktır. Dolayısıyla bu görüş mükemmel saçma.zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
knk bence dediğin haberi ben duymadım one bir şey diyemem ama adamlar cıkarmassa yıkarlar orayı belkide oyunu yapmak için biraz maddi destek gerekiyordur bilinmezArkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim
sıkıntı yok benim için fikirlerimiz uyuşmuyo olabilir.beyler bu arada konuya mesaj yazmayın.Kullanıcı adı: AHMET CEM ERSEVER#JİTEM
Mesajları yoksay:
Bekleyip görelimArkadaşlar bu o kadar güzelde bi oyun olmıcak diyim adamlar bi açıklama yaptı çünkü hissesi çok düşmüştü ama yükseltmek için böyle bi açıklama yaptılar hele oyun ue tyle yapacaksa hiç umudunuz olmasın belkı gta 6 degıl baska bi oyun cıkcak gta 5 4 storıes yada remastered gelebılır gta 4 remastered herkes gta 6 diye gaza gelmiş adamlar o kadar büyük bi oyun yapmaz gta onlıne da zaten milyonlar kazanıyo uğraşmazlar ben diyim