Gta 6 icin hangi playstation’u satin almaliyim?

kandiljian

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,844
Arkadaslar gta 6 ciktiginda oynamak icin bir konsol almayi dusunuyorum. pro versiyonunun fiyati bana yuksek geldigi icin slim modelini satin almayi dusunuyorum. oyunu 240hz tn panelli monitorumde oynayacagim. bu nedenle 30fps olmasi beni inanilmaz rahatsiz eder mi bilemedim. dusuncelerinizi merak ediyorum.

Arkadaslar gta 6 ciktiginda oynamak icin bir konsol almayi dusunuyorum. pro versiyonunun fiyati bana yuksek geldigi icin slim modelini satin almayi dusunuyorum. oyunu 240hz tn panelli monitorumde oynayacagim. bu nedenle 30fps olmasi beni inanilmaz rahatsiz eder mi bilemedim. dusuncelerinizi merak ediyorum.
pro harici alma

Sadece 30fps olması değil düz PS5 de FSR1 benzeri upscale yöntemi var oyunların görüntüsünü çok kötü gösteriyor, PS5 Pro da PSSR var çok daha iyi, fps den çok oyunun görüntü kalitesi daha önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,537
Üyeler
183,442
Son üye
TEKİNBEY
Geri