Neler Yeni

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

PS5 ve XBOX diyor. PCciler seri üzgün kqweoe

İsterse 3. Gelsin gönlümüzü fethedemez. Half life 3 gelsin gölgede kalır

herkes gecikmeye tepki gösterirken hatırlatırım ki cyberpunk çıkınca herkes keşke ertelense demişti trailera göre çok iyi bir şekilde geliyor gibi rockstar bu erteleniyorsa bi bildikleri vardır diyip susup bekleyeceksin :D
Bence oyun tamamdır ama cilası ve optimazyonu var. Zaten kaliteyi arşa çıkaran cilası oluyor genelde :D

Bu ne oğlum bildiğin RDR2 grafiği bu

1746540555450.webp

hayatım gibi çok uyumlu ( izlenme- beğeni-yorum)

bence idare eder zaten bu grafikleri modlarla gta5 te de kendim yapabiliyorum- üzerine istediğim oyunun haritasını kuruyorum / telif olmadığı için istediğim arabalar ve motor sesleri- iyi oluyor gta 6 özel fiyatlandırma ile gelmezse ben almam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Keşke hikaye rdr2 gibi dostlar, arkadaşlar arşında geçseydi. Muhtemelen ana odak o kız la adam arasında olacak pek beğenmedim

Alıntıyı görüntüle
hayatım gibi çok uyumlu ( izlenme- beğeni-yorum)

bence idare eder zaten bu grafikleri modlarla gta5 te de kendim yapabiliyorum- üzerine istediğim oyunun haritasını kuruyorum / telif olmadığı için istediğim arabalar ve motor sesleri- iyi oluyor gta 6 özel fiyatlandırma ile gelmezse ben almam
Çıktığı anda alacağını sende biliyorsun :)

Trailer güzel fakat gözüme çarpan şey karakter yüz animasyonları çok kötü gözüküyor. RDR2 de çok daha iyidi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
konsolcular sevinçden dört köse pc ciler üzgün youtube dan izler 2026 da pc ciler

Geri