SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,964
yazın ki hedeflerim ve çalınan hesabımı geri alırsam çıktığı zaman ps5 ile birlikte alırım (cepte para yog)Çıktığı anda alacağını sende biliyorsun![]()
yazın ki hedeflerim ve çalınan hesabımı geri alırsam çıktığı zaman ps5 ile birlikte alırım (cepte para yog)Çıktığı anda alacağını sende biliyorsun![]()
Rdr2 nin trailerinden mi final sürümündenmi bahsediyorsun ?Trailer güzel fakat gözüme çarpan şey karakter yüz animasyonları çok kötü gözüküyor. RDR2 de çok daha iyidi
2. El ps5 al GTA 6 oyna sonra sat. Konsol ulaşılması zor bir şey değil kikonsolcular sevinçden dört köse pc ciler üzgün youtube dan izler 2026 da pc ciler
xbox series s de alabilrisiinz sonuçta amaç gta6 oynamak ise ucuza gta 6 oynatacak makine her türlüyazın ki hedeflerim ve çalınan hesabımı geri alırsam çıktığı zaman ps5 ile birlikte alırım (cepte para yog)
gta6 çıkışına yakın fiyatları roketler bu şark kurnmazları şimdiden almak lazım ama benim konsollum oldugu için benim için sadece oyun için 4000 tl biriktirme zamanı2. El ps5 al GTA 6 oyna sonra sat. Konsol ulaşılması zor bir şey değil ki
İşte tek bir oyun için konsol almaya zorlayan rockstara kızıyorum. PC ye de çıkartsa konsolun yüzüne neden bakayımgta6 çıkışına yakın fiyatları roketler bu şark kurnmazları şimdiden almak lazım ama benim konsollum oldugu için benim için sadece oyun için 4000 tl biriktirme zamanı
Bunlar evet göze batıyor ama bunlara da özenince oyun +150 GB oluyor ayrıca optimizasyon patlıyor, sıkıntı maalesef.
Sen de series s mi vardı x migta6 çıkışına yakın fiyatları roketler bu şark kurnmazları şimdiden almak lazım ama benim konsollum oldugu için benim için sadece oyun için 4000 tl biriktirme zamanı
Xboxa gelen her oyun series s e de gelmek zorundabenim xbox series s kaldırır mı bunu