Neler Yeni

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

Trailer güzel fakat gözüme çarpan şey karakter yüz animasyonları çok kötü gözüküyor. RDR2 de çok daha iyidi
Rdr2 nin trailerinden mi final sürümündenmi bahsediyorsun ?
Final sürümden bahsediyorsan eğer trailerlarına bi bak derim.
Oyun daha geliştirme aşamasında sonuçta.
Geliştirme aşamasında Rdr2 grafiklerini yakaladı gibi bir şey oyun final sürümde çok farklı bir şey görebiliriz.

yazın ki hedeflerim ve çalınan hesabımı geri alırsam çıktığı zaman ps5 ile birlikte alırım (cepte para yog)
xbox series s de alabilrisiinz sonuçta amaç gta6 oynamak ise ucuza gta 6 oynatacak makine her türlü

Çıktığı gün alacağım ama fiyatı ne olur acaba 100 dolardan çıkış yapar mı ne diyorsunuz ? Ayrıca ps5 performans modunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ps oyunları PC ye göre aşırı optimize oluyorlar.

2. El ps5 al GTA 6 oyna sonra sat. Konsol ulaşılması zor bir şey değil ki
gta6 çıkışına yakın fiyatları roketler bu şark kurnmazları şimdiden almak lazım ama benim konsollum oldugu için benim için sadece oyun için 4000 tl biriktirme zamanı

gta6 çıkışına yakın fiyatları roketler bu şark kurnmazları şimdiden almak lazım ama benim konsollum oldugu için benim için sadece oyun için 4000 tl biriktirme zamanı
İşte tek bir oyun için konsol almaya zorlayan rockstara kızıyorum. PC ye de çıkartsa konsolun yüzüne neden bakayım

Sen de series s mi vardı x mi

Geri