🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

Öncelikle çok iyi duruyor 😁
Herkesin aklındaki o soru ülkenin yarısında bu sistemden var hemen damlayalım 5600 4060 kaldırır mı😂😂
Minimum ekran kartı 5060Tİ 16GB 1080P için önerilir 4X Frame oldugu için, Asıl soru oyunu kaldırır mı değil bence GTA6 yi LOW ayarlarda oynucak adamın zevkinden şüphe ederim, ''Tatmin Edicek Sistem'' ile oynayın.

Minimum ekran kartı 5060Tİ 16GB 1080P için önerilir 4X Frame oldugu için, Asıl soru oyunu kaldırır mı değil bence GTA6 yi LOW ayarlarda oynucak adamın zevkinden şüphe ederim, ''Tatmin Edicek Sistem'' ile oynayın.
gta6 pc ye 2028 de gelicek rockstar politikası böyle

5060 ti kaldırırmi ki en kötü ayarda oynarım yine oynarım

Hocam durumu olan var olmayan var kendim için demiyorum ama bu oyunu oynamak isteyen kitle 10 15 yaş arası çocuklarda var emin olun +40 insanlarda var öyle bir kesim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060 ti kaldırırmi ki en kötü ayarda oynarım yine oynarım
Rahat kaldırır diye düşünüyorum frame gen vs var

Hocam durumu olan var olmayan var kendim için demiyorum ama bu oyunu oynamak isteyen kitle 10 15 yaş arası çocuklarda var emin olun +40 insanlarda var öyle bir kesim yani
Durumu olmayan oyunu alamaz zaten kanka 100 dolar muhabbeti dönüyor ortalıkta, 2026 ya kadar 8 bin lira olur fiyatı.

Ağız Hareketleri Berbat

Bu oyun için ps5 felan almayın gidin series x alın hem daha güçlü hem diğer oyunlar daha ucuz.Muhtemelen gta 6 sa bir miktar daha ucuz olucaktır.Ayrıca gamepassde alıp diğer yeni çıkacak oyunlarıda ilk günden oynayabilirsiniz.Yani dolu bir cihaz ps5 alsanız oturur konsolla bakışırsınız.Xboxta ise öncesi ve sonrası daha çok oyun oynarsınız.Paranız yetmiyorsada series s alın o da gta 6 kaldırcak ama görüntü bu kadar iyi olmaz.O da 900p 30fps ya da 1080p 30fps oynatır ayarları kısılmış halde.

RTX 5060 Tİ ile oyunu ultrada oynarsınız kafaya takmayın bu kadar rockstar pc ye oyun portladımı canavar gibi oluyo kaldıki şimdi fps arttıran driverlarla dahada ileri gidicek keyfinize bakın zaten o zamana kadar biz internetten videolarına baka baka bitirmiş oluruz senaryoyu

Ozaman RTX 4000 - 5000 serisi ile GTA6 sistem toplanmaz ilerdeki kartları almak daha mantıklı.
4000-5000 gene kurtarır ama daha altı kurtarmaz gibime geliyor 4000 de frame gen ile kurtarır üstüne nvdia 4000 e mfg getiricek deniyor anca öyle sorunsuz oynatır

ps5 felan almayın gidin series x alın
inan o kadar farketmeyecek. Ps5 Pro desen anlarım da o kadar ciddi bir fark yok aralarında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda ayrıca Playstation marketing i de var gibi. Playstation'a özel şeyler olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,954
Üyeler
175,136
Son üye
Haydangelen
Geri