Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 7,308
Yine iyi. Benim sisteme "GTA IV kaldırıyormu" Diyorlarönceden gta 5 kaldırıyo mu diye sorardık artık gta 6 kaldırıyo mu diyeceğiz![]()
Yine iyi. Benim sisteme "GTA IV kaldırıyormu" Diyorlarönceden gta 5 kaldırıyo mu diye sorardık artık gta 6 kaldırıyo mu diyeceğiz![]()
evet series s var yıllardır kullanıyorumSen de series s mi vardı x mi
Minimum ekran kartı 5060Tİ 16GB 1080P için önerilir 4X Frame oldugu için, Asıl soru oyunu kaldırır mı değil bence GTA6 yi LOW ayarlarda oynucak adamın zevkinden şüphe ederim, ''Tatmin Edicek Sistem'' ile oynayın.Öncelikle çok iyi duruyor
Herkesin aklındaki o soru ülkenin yarısında bu sistemden var hemen damlayalım 5600 4060 kaldırır mı![]()
gta6 pc ye 2028 de gelicek rockstar politikası böyleMinimum ekran kartı 5060Tİ 16GB 1080P için önerilir 4X Frame oldugu için, Asıl soru oyunu kaldırır mı değil bence GTA6 yi LOW ayarlarda oynucak adamın zevkinden şüphe ederim, ''Tatmin Edicek Sistem'' ile oynayın.
Hocam durumu olan var olmayan var kendim için demiyorum ama bu oyunu oynamak isteyen kitle 10 15 yaş arası çocuklarda var emin olun +40 insanlarda var öyle bir kesim yaniMinimum ekran kartı 5060Tİ 16GB 1080P için önerilir 4X Frame oldugu için, Asıl soru oyunu kaldırır mı değil bence GTA6 yi LOW ayarlarda oynucak adamın zevkinden şüphe ederim, ''Tatmin Edicek Sistem'' ile oynayın.
Rahat kaldırır diye düşünüyorum frame gen vs var5060 ti kaldırırmi ki en kötü ayarda oynarım yine oynarım
Durumu olmayan oyunu alamaz zaten kanka 100 dolar muhabbeti dönüyor ortalıkta, 2026 ya kadar 8 bin lira olur fiyatı.Hocam durumu olan var olmayan var kendim için demiyorum ama bu oyunu oynamak isteyen kitle 10 15 yaş arası çocuklarda var emin olun +40 insanlarda var öyle bir kesim yani
Ozaman RTX 4000 - 5000 serisi ile GTA6 sistem toplanmaz ilerdeki kartları almak daha mantıklı.gta6 pc ye 2028 de gelicek rockstar politikası böyle
4000-5000 gene kurtarır ama daha altı kurtarmaz gibime geliyor 4000 de frame gen ile kurtarır üstüne nvdia 4000 e mfg getiricek deniyor anca öyle sorunsuz oynatırOzaman RTX 4000 - 5000 serisi ile GTA6 sistem toplanmaz ilerdeki kartları almak daha mantıklı.
inan o kadar farketmeyecek. Ps5 Pro desen anlarım da o kadar ciddi bir fark yok aralarında.ps5 felan almayın gidin series x alın