Neler Yeni

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

xbox series s de alabilrisiinz sonuçta amaç gta6 oynamak ise ucuza gta 6 oynatacak makine her türlü
hocam eğer hedefler olursa bi yandan güçlü makina da lazım ama işte zor alırsam yd alırım zaten boşa tr ye para dökmeye gerek yok

Vice City'e dönüş uçağımızın kalkış zamanı belli oldu sonunda.
26 Mayıs 2026. Sadece... 1 YIL ve 10 GÜN kaldı. Yani, 375 gün. Ne olabilir ki?

İkinci bir COVID-19 vakası ve karantina mı? Üçüncü Dünya Savaşı mı?

4000, 5000 lira olsun benim olsun. PC için bekleyeceğim ama, sadece GTA 6 için PS5 almam.

Rdr2 nin trailerinden mi final sürümündenmi bahsediyorsun ?
Final sürümden bahsediyorsan eğer trailerlarına bi bak derim.
Oyun daha geliştirme aşamasında sonuçta.
Geliştirme aşamasında Rdr2 grafiklerini yakaladı gibi bir şey oyun final sürümde çok farklı bir şey görebiliriz.
GTA6'yı kısıtlayan şey kesinlikle PS5 çöpüdür, bu konsollar oyun dünyasını duraklattı. Rockstar oyunlarını çıkış yaptıktan sonra grafik güncellemesi verdiğini biliyoruz.

Günün sorusu 4070 Süper kaldırır mı :D

Umarım Rdr 2 kadar etkileyici bir hikayesi olur. Hikaye olmadan o ışıltılı şehir pek ilgimi çekmiyor.

videoda bile türkçe altyazı yok 120 dolar civarı çıkacak diyorlar ben 120 dolar Ödeyeceksen alt yazı+dublaj beklentim var + olarak grafikler beni okadar çok etkilemedi

2025 de çıkacak ertelenme olmayacak dememişlermiydi benmi yanlış hatırlıyorum, birde sövecem artık ne konsol aşkıymış ne pazarlama aşkıymış gidin adam akıllı tüm platformlara çıkartın isteyen istediği yerde oynasın gibi konsolmu alınır tek oyun için

Geri