GTA 6 mı geliyor? Son Dakika Haberi!

Rockstar games en iyi oyun yapımcısıdır oyunu geç cıkaracaklarsa bir bildikleri vardır cyberpunk gibi balon çıkarmazlar.
Cyberpunk balon değildi. Oyunu düzgün çıkarmış olsalardı hepiniz fanboyu olmuştunuz kusura bakmayın.

Cyberpunk balon değildi. Oyunu düzgün çıkarmış olsalardı hepiniz fanboyu olmuştunuz kusura bakmayın.
Çıkaramadılar, sıkıntı da o.
CDPRED 2013'de duyurup oyunu 2016'da yapmaya başladı. Üstüne olmayacak şeyleri lanse ettiler.
350 çalışan ile bu özgüven nereden geliyor merak ediyorum.

Çıkaramadılar, sıkıntı da o.
CDPRED 2013'de duyurup oyunu 2016'da yapmaya başladı. Üstüne olmayacak şeyleri lanse ettiler.
350 çalışan ile bu özgüven nereden geliyor merak ediyorum.
Biz "viçır üçü yaptık bunu da yaparız aga" kafasında oldukları için.

Oyunu ultra ayarlarda oynadım(yaklaşık 10 saat) şimdiye kadar başka hiçbir oyunda bukadar bug görmedim.
1.2 güncellemesi ile sorunlar büyük oranda çözüldü halbuki. Tekrar dene istersen. Dediğim gibi herkes bu oyuna balon diyor ama bug olmadan ve vaad ettiklerini yapsalardi herkes şu an Cyberpunk fanboyu olmuştu. Withcer 3 de bozuk çıktı ama firma küçük olduğu için herkes alttan alabildi. Şimdi alttan alamadılar çünkü çok reklam yaptılar.

1.2 güncellemesi ile sorunlar büyük oranda çözüldü halbuki. Tekrar dene istersen. Dediğim gibi herkes bu oyuna balon diyor ama bug olmadan ve vaad ettiklerini yapsalardi herkes şu an Cyberpunk fanboyu olmuştu. Withcer 3 de bozuk çıktı ama firma küçük olduğu için herkes alttan alabildi. Şimdi alttan alamadılar çünkü çok reklam yaptılar.
Şuana kadar neredeyse hiç gta 5 reklamı görmedim ama yayıncılarda cyberpunk tşörtleri,kulaklıklar,klavyeler birçok reklam yaptılar. Kendisine güvenen firma reklamlara milyonlar harcamaz.

Sistem gereksinimleri ne olacak acaba?
Çıktığı zamanki oyunların gereksinimleri gibi olur büyük ihtimal.
1060 dan 107 e geçildi. O zamana kadar 2070 falan olur 1050 giriş kartı olur büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Witcher 3 bozuk değil ki

Çıktığı zamanki oyunların gereksinimleri gibi olur büyük ihtimal.
1060 dan 107 e geçildi. O zamana kadar 2070 falan olur 1050 giriş kartı olur büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Witcher 3 bozuk değil ki
İlk çıktığında bozuktu. Bir sürü bug vardı. Sonradan düzelttiler. E sonra noldu herkes Withcer 3 fanboyu.

ben inanmiom daha vra

Geri