Neler Yeni

GTA 6 mı geliyor? Son Dakika Haberi!

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sirket buyudugu icin olanilir rdr yi ayni ekip mi yapiyor ?
Muhtemelen hayır.
Ama 10 yıldır geliştiriliyormuş söylenene göre.
Sızdırdığı söylenen arkadaş pudra şekeri çekip yazmış herhalde

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
8 seneye denk gelse bile Rdr 2'nin içinde aşırı çok detay var. Bugdır, onlinedir vs vs. Bence uzun bir süre çıkmaz. Çıkarsa güncelleme ala ala büyüyebilir.
The Witcher 3 350 kişi ile yapıldı, Rockstar'ın kapasitesi 3000 kişi, daha rahat oldu mu şimdi?
RDR 2 de yüksek ihtimalle RDR 1 çıktığında geliştirilmeye başlandı, prjenin sonuna doğru kişi taşındı.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Çıkış tarihi değil de fiyatı önemli

Mojo jojo

80+ Silver
The Witcher 3 350 kişi ile yapıldı, Rockstar'ın kapasitesi 3000 kişi, daha rahat oldu mu şimdi?
RDR 2 de yüksek ihtimalle RDR 1 çıktığında geliştirilmeye başlandı, prjenin sonuna doğru kişi taşındı.
Daha önce tabii başlarlar projeye. Oyunun üstünde fikir düşünürler.
Şahsen ben bekleyemiyorum Gta 6. ''Kendi düşüncem''.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yapılan bir şey. RE 2 Remake çıkmadan önce RE 3 Remake geliştirilmeye başlandı. Hikaye, geliştirme sürecinin başlarından beri belli olduğu için muhtemel.
Aynı oyununun lacivertini yaptıkları için ve 4-5 saatte bittiği için muhtemelen. Ama burada GTA'dan bahsediyoruz.

.RBO.

80+ Silver
Aga daha 4 ü oynayamadım 6 yı artık izleriz 😩

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rockstar, CAPCOM'dan çok daha büyük bir şirket.
Doğru. CAPCOM'da küçük bir şirket değil nihayetinde. Demek istediğim RE remake oyunlarını geliştirmek çok basit. İki ve üç birbirinin aynısı. Aynı asset ve texture kullanıyorlar. Aynı anda iki oyunu gelistirmek onlar için zor olmamıştır. Bir de oyunların süresi çok kısa. Bi de senaryo yazma derdi de yok senaryo zaten hazır yıllar önce yazıldı. Yani CAPCOM için iki RE oyunu aynı anda yapmak çocuk oyuncağı olmuştur. Ama GTA öyle değil. Her yeri aşırı detaylı devasa bir oyun. Oynanış süresi de kısa değil. Yani ben sanmıyorum 2 GTA oyununun aynı anda geliştirildiğini.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Rockstar games en iyi oyun yapımcısıdır oyunu geç cıkaracaklarsa bir bildikleri vardır cyberpunk gibi balon çıkarmazlar.

Top Bottom