Neler Yeni

Son Dakika ! : "Asgari ücrete ikinci kez zam mı geliyor?"

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Zorttttt uzun adam buna çok güler işte. Nwrdeee ekonomi 2017 2018 deki leş zamana bile dönse kazançlıyız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye de evet, Avrupa'da hayır.
Anamın bana 2 tl verip git 4 ekmek al dediği zamanları özledim... 3 tane alıp geri kalan paraya da bir kek alırdık. .d Aynısı cuvara içinde geçerliydi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Anamın bana 2 TL verip git 4 ekmek al dediği zamanları özledim... 3 tane alıp geri kalan paraya da bir kek alırdık. .d Aynısı cuvara içinde geçerliydi
1 lira ile cips kola meybuz ve çikolata aldığım zamanı özledim.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

(Şahsen zerre inanmıyorum bunların açıklamalarına sizler ne dersiniz ?)

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan milyonları heyecanlandıran bir çıkış geldi. İkinci kez asgari ücrete zam yapılabileceğini söyleyen Özkan, "Cumhurbaşkanımız yeniden asgari ücret fiyat artışını gündeme getirebilir. Zamanı geldiğinde illa ocak ayı demeden harekete geçeriz." dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücretlilere heyecanlandıran sözler sarf etti. "Asgari ücrete yılda bir kez yapılıyor, bunun ikiye çıkarılma olasılığı var mı? Altıncı ayda bir düzeltme gibi bir şey olur mu?" sorusuna yanıt veren Özkan, ocak ayını beklemeden ikinci bir zam yapılabileceğini söyledi.

KAYNAK: KAYNAK LİNK
10.000₺ yapsınlar ne fark eder. %50 zam yapıldı ama son 4 ayda herşeye 3 katı zam geldi sayılır bazılarına geldi bile 2 katı olmayan nadir şeyler var. %100 zam yapıp her şey %200 yükselecek ise hiç gerek yok artı olarak küçük esnaf bu yükü kaldıramaz. İşsizlik artar ve esnaf nereden çıkaracak bu ücreti herşeye zam yapması gerekiyor sonra ekmek 10₺ de olur çözüm maaşları şişirmek değil. Paranın değeri olsun gerisi boş asgari ücret 3.000₺ olsaydı da bu son 4 ay boyunca gelecek zamlar gelmeseydi..

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
7K yapsalar bile insanlar geçinemeyecek. :D
İstedikleri kadar zam yapsınlar, zam yapacaklarına vergi fiyatlarını düşürüp ürün alımını kolaylaştırsınlar bari.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Ufak olan da değil bardak şeklinde olan vişneliydi üfff sadece tatlandırıcıydı ama efsoydu.
Yaa kolalıyı almak için dondurucunun içine bile girerdik. Bakkalcı amcamız tabi iyi bir dayak atardı ama olsun kolalı olsun yeter. :D
O senin dediğini her yediğimni gördüğün anam , babam kızardı boya vs derlerdi. hiç inanmazdımda çocuk kafası o zaman işte

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Zorttttt uzun adam buna çok güler işte. Nwrdeee ekonomi 2017 2018 deki leş zamana bile dönse kazançlıyız.
Asgari ücret artarsa enflasyon da artacaktır. Basit mantık. Bizzat yaşadık. Enflasyon düşerse elindeki paranın değeri ülke içinde artacağından dolayı asgari ücret artışından daha güvenli olacaktır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
2.5₺'ye tavuk döner ve ayran aldığım zamanlara dönmek istiyorum...
Çok uzak değil Mersin e ilk taşındığımız zaman 3tl idi döner bir yer 2tl yapmıştı umarım ölmeyiz diyorduk 😄 2tl ye döner yemiştim ondan ucuzuna erişemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bedirhan AYHAN
Abilerim kardeşlerim. Zam geliyor dolar düşüyor da ne oluyor sanki. Parça fiyatları halen aynı. bir ekran kartı ikinci el iyi bir şey almak istiyorsan 4000,5000 tl zengin yine zengin. zengin açar cayır cayır istediği oyunu oynar bizde çekikleri videoları izleriz dururuz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Asgari ücret artarsa enflasyon da artacaktır. Basit mantık. Bizzat yaşadık. Enflasyon düşerse elindeki paranın değeri ülke içinde artacağından dolayı asgari ücret artışından daha güvenli olacaktır.
Durumun farkındayım ama yönetim düşüremediği için TL dağıtıyor bu dağıttığı TL 3 ay bile götürmüyor. Böyle enflasyon arttıkça TL TL arttıkça enflasyon fırlayacak. Hoşgeldin Venezuela bebek olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom