GTA 6 mı geliyor? Son Dakika Haberi!

Saçmalamayın lütfen RDR 2 2018 te çıktı ve 2018 den bugüne kadar bir GTA oyunu yapmak imkansızdır open world oyunlarının bu kadar kısa bir sürede yapılması imkansız gibi bir şey benim tahminim 2023 2024 gibi ilk konsollara 2025 gibide PC ye çıkması

Saçmalamayın lütfen RDR 2 2018 te çıktı ve 2018 den bugüne kadar bir GTA oyunu yapmak imkansızdır open world oyunlarının bu kadar kısa bir sürede yapılması imkansız gibi bir şey benim tahminim 2023 2024 gibi ilk konsollara 2025 gibide PC ye çıkması
2018'den bu zamana geliştirildiğini nerden biliyorsun?

1 Nisan.

@Doğukan Fidan ile istediğimiz haberler bir bir geliyor.
GTA 6, Alan Wake 2, Kojima korku oyunu...

Daha önce birçok çalışan da belirtmişti.

Benim şahsi düşüncem, Sony'nin etkinliklerinden birinde duyurulacağı. Fakat Microsoft da olabilir, malum her zaman Sony sunumda olan CAPCOM ve From Software geçtiğimiz senelerde Microsoft sunumunda oyunlarını tanıttılar.

Benim rx580 orta ayarlarda 60fps üstü oynatsın yeter

Beyler haber yalan. Şimdi dank etti. Adam 10 yıldır geliştirildiğini iddia etmiş. GTA 5 çıkalı daha 9 yıl olacak. GTA 5 çıkmadan önce mi GTA 6'ya başladılar. Bu çok saçma olurdu.

Dostlar tüm sayfalardan GTA 6'nın çıkış yapması ile ilgili haberler geliyor. Bir kullanıcının GTA 6 oyunun hazır olduğu ve duyurulacağını söylemiş. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Kaynak:
Alıntıyı görüntüle
1 nisan olabilir

Bekleye bekleye cidden artık kafayı yiyeceğim. Kaç sene oldu gel artık gta adam. :D
bence beklemek oyunun kötü olmasından iyidir. inşallah aceleye geldiği ve rockstarın şirket politikası değiştiği için oyun kötü olmaz. hayran olduğum seriye küsmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kral Rockstar Early Access Üyesi herhalde
Reis Hissetmiş

Geri