İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Ne zaman çıkacak artık bu oyun okadar merak ediyorum ki 7yıldır sabır kalmadı rockstar games te 1 harf bilgi bile vermiyor
Bu ara çıkmaz GTA5 e fln güncelleme geliyor yeni heist vs o yüzden bu ara çıkmaz.Ne zaman çıkacak artık bu oyun okadar merak ediyorum ki 7yıldır sabır kalmadı rockstar games te 1 harf bilgi bile vermiyor
Ben tahmini soruyorum ve görüşlerinizi almak için sordumNerden bilelim?
Hala GTA 5'ten para kazanıyorlar. PS5'e bile çıktı GTA 5. Bence yakın zamanda gelmez.
Yakın zamanda çıkacağını düşünmüyorum.Ben tahmini soruyorum ve görüşlerinizi almak için sordum
Nasıl bilelim? Niye bilelim? Evladım sen kahin misin? Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi?Nerden bilelim?
2022 yi görene kadar ohooo umarım çıkması gereken en kısa sürede çıkar abi bari bilgi verselerEn az 2022 gibime geliyor adamlar parayı kırdı.
Ben kesin tarih istemedimki görüşlerinizi almak içinNasıl bilelim? Niye bilelim? Evladım sen kahin misin? Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi?
2024 falan. Adamlar daha RDR 1 yapacaklar. Daha RDR 2'nin ekmeğini yiyorlar. Zor şu sıralar.Ben kesin tarih istemedimki görüşlerinizi almak için
Adamlar ekmeğini yiyor ama gta gibi bir serinin yenisi çıksa dünya sallanır yok satar ne cyber punk ne başka oyun gta 6 ya rakip olamaz gta 6 çıksa rockstar gamer milyar dolarlık kazanç sağlar satışa çıkar çıkmaz2024 falan. Adamlar daha RDR 1 yapacaklar. Daha RDR 2'nin ekmeğini yiyorlar. Zor şu sıralar.
RDR 1 yapacaklar derken?2024 falan. Adamlar daha RDR 1 yapacaklar. Daha RDR 2'nin ekmeğini yiyorlar. Zor şu sıralar.