ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
INS ON SIPARIS ACARLARSA ARTACAK DEMEKTIR
Mesaj otomatik birleştirildi:
YARISINI VER USTUNU TAMAMLIYIM
INS ON SIPARIS ACARLARSA ARTACAK DEMEKTIR
Mesaj otomatik birleştirildi:
YARISINI VER USTUNU TAMAMLIYIM
Oldu olacak bide forza horizonı oyuna dahil etseler üfffOyunda ki porsche'yi gören oldu mu ? Ben mi benzettim veya lisanslı arabalar kesin olarak geliyor mu ?
Bazı sahnelerde kütlük var sanki karakterlerde, o görüntü sanki oyun içi replay ile alınmış gibi geldi bana. Yani oynanıştan alınmış sinematik görüntü gibi geldi bana.Bence gerçek grafikler bu şekilde olmaz fragman tamamen sinematik zaten hiçbir anlam ifade etmiyor vice city vibe dibine kadar verilmiş ama oynanışa dair bir şey yok
Oynanış sızıntıları var bildiğim kadarıylaBence gerçek grafikler bu şekilde olmaz fragman tamamen sinematik zaten hiçbir anlam ifade etmiyor vice city vibe dibine kadar verilmiş ama oynanışa dair bir şey yok
Bu mu gerçekçi?bildiğin gta 5 lan buOyun manyak gerçekçi geldi ya çıkınca bakicaz.
Ben twerk atan ablalara odaklandığım için farketmedim bir daha izleyimBazı sahnelerde kütlük var sanki karakterlerde, o görüntü sanki oyun içi replay ile alınmış gibi geldi bana. Yani oynanıştan alınmış sinematik görüntü gibi geldi bana.
sacmalama aytenBu mu gerçekçi?bildiğin gta 5 lan bu
Gözler kaç numara kankiBu mu gerçekçi?bildiğin gta 5 lan bu
yalniz baya gercekci atiyolardi he instadakiler gibi oturup izlenirBen twerk atan ablalara odaklandığım için farketmedim bir daha izleyim