Neler Yeni

GTA 6 TRAİLER RESMİ OLARAK ERKEN YAYINLANDI

The Semih

80+ Gold
vice city haricinde en az 1 tahminen 2 şehir daha var..
3 Büyük şehir 4 tane küçük şehir var sızdırıldı hepsi haritayı paylaştım ben burayada atayım harita doğrulandı.

1701563558742.png

CptSpork

80+ Bronze
Bence gerçek grafikler bu şekilde olmaz fragman tamamen sinematik zaten hiçbir anlam ifade etmiyor vice city vibe dibine kadar verilmiş ama oynanışa dair bir şey yok
Rockstar'ın trailerleri genelde in-game footage olur ama bu bana da biraz in-engine gibi geldi
bende downgrade yiyebilecegını dusunuyorum oyunun
Buna katılmıyorum. Birincisi Rockstar bizlerin GTA6'da grafik anlamında ne kadar iyi bir iş beklediğimizi çok iyi biliyor. Downgrade yapıp hayal kırıklığına uğratmazlar.
İkincisi ise hali hazırda GTA 5'e grafik modu yapan modcular bile muazzam işler çıkartıyor. Bu modcular böyle grafik modları yapıyorsa koskoca Rockstar'ın 10 katını yapması lazım.
Oyunda ki porsche'yi gören oldu mu ? Ben mi benzettim veya lisanslı arabalar kesin olarak geliyor mu 😁?
Lisanslı arabaların geleceğini sanmıyorum hocam. Bir kere parayı versen bile lisansını alacağın araç markası GTA 6'da olmayı ister mi? Bazı markalar evet isteyebilir ama bazı markalar da istemeyebilir. Sonuçta bu oyun açık dünya ve onlinesi olan bir oyun. Bu da demek oluyor ki istediğin herşeyi yapabilirsin. Yani ister aracı patlatırsın ister araçla insanları ezersin. Bu da markanın istemeyeceği bir durum.
Ama forza da bunların hiçbirini yapamıyor hatta koyunları, flamingoları dahi ezme şansın yok. Bu yüzden forza'da olması kolay ve sorun yaratmıyacak bir durum.
Ben markaların bir çoğunun gta 6 da bulunmak istediklerini düşünmüyorum. Elbette istiyenler de vardır ama rockstar ya hepsi olsun ya da hiçbiri olmasın kafasındadır.
Zaten bence bu oyuna verilen mod ve online desteği, gta 5'in en az 10 katı olacak. Bu yüzden modcular, online/topluluk sunucularına tüm araçları modelleyip ekleyeceklerdir.
Trailer 2 ne zaman gelir sizce?
2 Gün sonra The Game Awards var. Orada da bir trailer patlatabilirler. Belki de sürekli hype'da tutmak için 2-3 ayda bir yayınlayabilirler oyun çıkışına kadar.
fragmandaki sürekli sosyal medya ve telefon kullanımı süsü vermeleri bence fivemi doğrudan gta 6 onlineye getirecek olmaları, bu sayede herkesin kendine has karakteri ve dünyası olacak, profillerini özelleştirebilecekler baya kapsamlı olacak gibi duruyor telefon kullanmayı zirveye taşımışlar gibi
Online mevzusu gerçekten nasıl olacak çok merak ediyorum. Çünki izlenebilecek bir sürü yol, model var. Örneğin fortnite tarzı bir şey de yapabilirler, battlefield tarzında official sunucu kiralama olayıda getirebiliriler, FiveM'i olduğu gibi oyunun içine de entegre edebilirler. Storydir grafikdir gerçekten umrumda değil en çok merak ettiğim şeyler fizikler, mekanikler ve online.

The Semih

80+ Gold
Hocam nedense CP 2077 nin ne kadar detaylı bir oyun olduğunu farkettim şuan bu fragmandan sonra.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Bahsettiğimiz oyun gta 6 nasıl beklenti azalsında kişi sayısı etkilensin
Grafikleri ne kadar iyi olursa olsun beni tatmin etmezse mesela oynamam ben.Herkesin kendince düşündüğü şeyler olacaktır.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben artık sadece 10-20 dakıkalık gameplay vıdeosunu beklıyecem traıler lardan pek umudum yok trailer 1 den sonra
Abi dur bismillah, adamlar her şeyi ilk fragmana mı koysun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2025 de PS 4 yaş olarak beni geçiyor. Mezarını hazırlayıp gömdük bile onu
La 12 yaşında mısın sen

Son düzenleme:
Top Bottom