Neler Yeni

GTA 6 TRAİLER RESMİ OLARAK ERKEN YAYINLANDI

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

Cormack

80+
Oyunu daha fazla uzatmazlar gibime geliyor.Erteleme olursa oyuna karşı beklenti azalır ve oynayacak kişi sayısı etkilenir.Bence önce PS sonra PC yapmazlar.Bu kadar fazla beklenen bir oyun ve üstüne 10 yıl çalışılan bir oyun tüm platformlar için optimize edilmiştir.
Bahsettiğimiz oyun gta 6 nasıl beklenti azalsında kişi sayısı etkilensin

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Madem istemiyorsun Cimere söyleyeyim de tiktoku GTA 6da da yasaklasınlar
ben gtacı değilim zaten benım ıcın sıkıntı yok ıkısınıde yasaklasınlar :D (küfür edicek arkadaslar lutfen sahsi kufur edın ailevi kufurler olmasın)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
coming 2025 😭 2025 fall da gelir artık

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Abi muazzammm

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Adamlar tek video ile 850K abone kasmış :D Yanlışsam düzeltin ;
Ekran Alıntısı.PNG

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Batuhan
Sadece grafik (HD) ve insanlar daha gerçekçi duruyor onun dışında beğenmedim. Şahsen benim beklentim lisanslı araçların olmasıydı. Ne bileyim bmw, mercedes logolu orjinal araçlar görmek isterdim. Anlaşılan o ki bu durum yine gerçekleşmeyecek.

Sadece grafik (HD) ve insanlar daha gerçekçi duruyor onun dışında beğenmedim. Şahsen benim beklentim lisanslı araçların olmasıydı. Ne bileyim bmw, mercedes logolu orjinal araçlar görmek isterdim. Anlaşılan o ki bu durum yine gerçekleşmeyecek.
daha 2 fragman ve oynayış videosu da var bu gördüklerimiz hiçbir şey ayrıca dikkatimi sadece onlar değil, artık binaların içleri de tıpkı forza horizon 4-5 gibi gözüküyor yani masa sandalye süs eşyaları televizyon vs dışardan bakınca 3d şekilde gözüküyor gta 5de böyle değildi, renk paleti gerçeği güzel yansıtıyor, açık dünyası çok canlı olacak popülasyon ve mekanlar da çok olacak zaten tatil bölgesinde geçiyor, bize nereye gittiği belli olmayan adalar ve uzun bir yol gösterdiler yani vice city haricinde en az 1 tahminen 2 şehir daha var..

The Semih

80+ Gold
Grafikler RDR2 gibi olacak demiştim zaten grafiğe takılmayın,Ben direkt oynanışa odaklanmıştım ve beklentimi karşıladı.

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
İlk trailerden bence yorum yapmak mantıksız olur. Trailer 1 olarak yayınlandı ve bu da demek oluyor ki diğer oyunlarında yaptıkları gibi daha fazla trailer göreceğiz. Gameplay trailer görmeden yorum yapmamak lazım ama bence videoda gösterilenler bile muazzam. GTA 5, 2013'de çıkan bir oyun o oyun bile çıkışından bu yana çok değişti. Aynı şekilde Rockstar şuan ne yapsa her türlü GTA 5'den çok daha iyi olacak çünki 2013'ün teknolojisi ile 2023'ün teknolojisi bir değil. GTA 5'de kullanılan çoğu kütüphane, yazılım, teknoloji çok çok eski ve oyun bunların üzerine inşa edildi. Yani demem odur ki GTA 6 her türlü her anlamda GTA 5'den çok daha iyi bir oyun olacak. Çıkışında beklentimizi karşılamasa bile bir kaç seneye kalmadan oyun çok toparlıyacak. Grafik konusuna çok takılmamanızı tavsiye ederim çünki rockstar grafik anlamında biz oyuncuların ne beklediğini ne istediğini biliyor. GTA 5'e şuan yapılan grafik modları bile (QuantV, NVE vb.) hiç biri büyük bir ekip değil. Ya tek kişinin yada bir kaç kişinin geliştirdiği grafik modları bunlar. Eğer bir kaç kişi böyle işler yapabiliyorsa koskoca R*, grafik anlamında bizi doyuracaktır merak etmeyin.

Benim en çok merak ettiğim nokta PC ve Online çıkışı nasıl, ne zaman olacak. Hikaye gram umrumda değil çünki gta'nın artık bir hikaye oyunu değil de multiplayer odaklı bir oyun olduğunu düşünüyorum. FiveM'in yapımcısı olan Cfx.re'yi bünyelerine kattılar. Acaba GTA 6'da Fortnite'nin izlediği gibi bir yol görür müyüz? Onlinesinin devasa olmasını bekliyorum.

CupOk

80+ Bronze
açık dünyası çok canlı olacak popülasyon ve mekanlar da çok olacak zaten tatil bölgesinde geçiyor, bize nereye gittiği belli olmayan adalar ve uzun bir yol gösterdiler yani vice city haricinde en az 1 tahminen 2 şehir daha var..
Tüm binalara girip çıkabildiğimiz GTA yoksa bu mu

Top Bottom