İlk trailerden bence yorum yapmak mantıksız olur. Trailer 1 olarak yayınlandı ve bu da demek oluyor ki diğer oyunlarında yaptıkları gibi daha fazla trailer göreceğiz. Gameplay trailer görmeden yorum yapmamak lazım ama bence videoda gösterilenler bile muazzam. GTA 5, 2013'de çıkan bir oyun o oyun bile çıkışından bu yana çok değişti. Aynı şekilde Rockstar şuan ne yapsa her türlü GTA 5'den çok daha iyi olacak çünki 2013'ün teknolojisi ile 2023'ün teknolojisi bir değil. GTA 5'de kullanılan çoğu kütüphane, yazılım, teknoloji çok çok eski ve oyun bunların üzerine inşa edildi. Yani demem odur ki GTA 6 her türlü her anlamda GTA 5'den çok daha iyi bir oyun olacak. Çıkışında beklentimizi karşılamasa bile bir kaç seneye kalmadan oyun çok toparlıyacak. Grafik konusuna çok takılmamanızı tavsiye ederim çünki rockstar grafik anlamında biz oyuncuların ne beklediğini ne istediğini biliyor. GTA 5'e şuan yapılan grafik modları bile (QuantV, NVE vb.) hiç biri büyük bir ekip değil. Ya tek kişinin yada bir kaç kişinin geliştirdiği grafik modları bunlar. Eğer bir kaç kişi böyle işler yapabiliyorsa koskoca R*, grafik anlamında bizi doyuracaktır merak etmeyin.
Benim en çok merak ettiğim nokta PC ve Online çıkışı nasıl, ne zaman olacak. Hikaye gram umrumda değil çünki gta'nın artık bir hikaye oyunu değil de multiplayer odaklı bir oyun olduğunu düşünüyorum. FiveM'in yapımcısı olan Cfx.re'yi bünyelerine kattılar. Acaba GTA 6'da Fortnite'nin izlediği gibi bir yol görür müyüz? Onlinesinin devasa olmasını bekliyorum.