downgrade yemezbu arada bence sıstem gereksınımınden korkan arkadaslar bıraz rahatladı cunku eger optımızasyon ıyı olursa baya 2060 ta falan oynanılabılır bır oyun gıbı duruyor bırde downgrade yerse kesın oynanır
Downgrade yemeyebilir bence.Böyle düşünme sebebimi GTA 5 Fragmanını da izleyerek karşılaştırabilirsiniz.720P'de bile arada ki grafik farkı oldukça fazla.Ve GTA 5 fragmandan daha iyi grafiğe sahip.bu arada bence sıstem gereksınımınden korkan arkadaslar bıraz rahatladı cunku eger optımızasyon ıyı olursa baya 2060 ta falan oynanılabılır bır oyun gıbı duruyor bırde downgrade yerse kesın oynanır
her şey olabilir witcher da yenmez dedi uçuldu onun için sonra oyuncuların eşgal düştü baya .ddowngrade yemez
Ekran kartı teknolojileri ile kullanıcılar rahatlar bence ya herkes çok gerginbu arada bence sıstem gereksınımınden korkan arkadaslar bıraz rahatladı cunku eger optımızasyon ıyı olursa baya 2060 ta falan oynanılabılır bır oyun gıbı duruyor bırde downgrade yerse kesın oynanır
zaten garantılemıyorum sahsı dusuncem ama bu halı ıle cıkarsalarda ıyı optımizasyon ile çoğu bilgisayarda oynanılır gibiDowngrade yemeyebilir bence.Böyle düşünme sebebimi GTA 5 Fragmanını da izleyerek karşılaştırabilirsiniz.720P'de bile arada ki grafik farkı oldukça fazla.Ve GTA 5 fragmandan daha iyi grafiğe sahip.
ayn çıkana kadar dlss 4 falanda çıkar iyi olurEkran kartı teknolojileri ile kullanıcılar rahatlar bence ya herkes çok gergin
Rdr 2 de ilişki yapamamanın cezasını burdan çıkartıcamvice cityde gecmesi cok iyi oldu ya. lucy de biraz azgin bi kariya benziyo oynanir
Onu kim dedi görmedim de millet kafayı yemiş2025'de cikacak oyun ps4'e mi cikar siz kafayi mi yediniz baba
doğru şuan bile dead space remake veya spiderman 2 gibi oyunlar ps4 e çıkmadı gta 6 nın çıkması delilik heralde gta 4 e çevirirler çıkarmak ısterlerse2025'de cikacak oyun ps4'e mi cikar siz kafayi mi yediniz baba
Onu kim dedi görmedim de millet kafayı yemiş
Yukaridaki bi arkadas ps4'e de cikaracaklar downgrade yiyebilir demis de ona yazmistimdoğru şuan bile dead space remake veya spiderman 2 gibi oyunlar ps4 e çıkmadı gta 6 nın çıkması delilik heralde gta 4 e çevirirler çıkarmak ısterlerse