kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
gta 5 sızdırılığında da gta 4 mapi gözüküyordu1 fotorafta hari,taya bakarsan gta v haritasi
gta 5 sızdırılığında da gta 4 mapi gözüküyordu1 fotorafta hari,taya bakarsan gta v haritasi
FSR kapat dostum yazdıklarımı iyi oku FSR AFMF açarak bende alırım tabii ki.ki zaten artık oyunların doku grafikleri falan gelişmiyor sadece ışıklandırmada gölgelendirmede yansımalarda gelişmeler oluyor bence o kadar fark yaratacak bi güç istemez gta 6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her şey ultrada sadece fsr açık
video bana ait
55 60 fps arası
fsr kapalı 40fps 4k da afmf zaten hiç açmıyorumFSR kapat dostum yazdıklarımı iyi oku FSR AFMF açarak bende alırım tabii ki.
Onlarda zaten görüntüyü bozuyor bende kullandım kartın saf gücünü göster bize.![]()
Demmekki oynatmıyormuşfsr kapalı 40fps 4k da afmf zaten hiç açmıyorum
hocam 6700xt ile 4kda 40 45fps alıyorum her şey ultrada fsr cart curt kapalı 4 senelik kart 7700xt ile 1080p medium ayarlar diyorsunuz gta 6 içinDemmekki oynatmıyormuş![]()
RDR 2 ile GTA 6 kıyaslanamaz. Bilgisayara çıkış tarihleri arasında 8 yıl fark olacak.ki zaten artık oyunların doku grafikleri falan gelişmiyor sadece ışıklandırmada gölgelendirmede yansımalarda gelişmeler oluyor bence o kadar fark yaratacak bi güç istemez gta 6
her şey ultrada sadece fsr açık
video bana ait
55 60 fps arası
bu videoyu bi arkadaş ekran kartı sıcaklıklarını istemişti ona çekmiştim
1080P ultrada oynarhocam 6700xt ile 4kda 40 45fps alıyorum her şey ultrada fsr cart curt kapalı 4 senelik kart 7700xt ile 1080p medium ayarlar diyorsunuz gta 6 için
yani 7700xt ile 2k da high ayarlarda rahat oynar
gta 6
1080P ultrada oynar
2K için 7800XT-4070 falan lazım olacak
valla umarım sistem gereksinimleri açıklandığında burda oluruz yoksa bu tartışmadan birinin şuanda haklı çıkma imkanı yokRDR 2 ile GTA 6 kıyaslanamaz. Bilgisayara çıkış tarihleri arasında 8 yıl fark olacak.
Sen yorum yapmazsan sevinirimModeratörlerden ricam, GTA 6 çıkana kadar şu fake postları kapasak mı artık?
Niye hocam yanlış bilgilendirip sözde "sızıntı" fotoğrafları paylaşıyorsun.Sen yorum yapmazsan sevinirim
3-4 sene sonra yaşarsak bu konuyu bulursak burda olalımvalla umarım sistem gereksinimleri açıklandığında burda oluruz yoksa bu tartışmadan birinin şuanda haklı çıkma imkanı yok