gta 5 de ki sehielw benzemiyor.gta 5 e yama yapmışlar gibi geldi bana , bence gerçek değil
Hocam o advence ayarları fullersen ve msaa yu 8x yaparsan 3090 bile kasıyordu diye hatırlıyorum baya önceden yabancı kanaldan izlemiştim benim rx6600 zaten 5/8 fps ti sevende x2500 + ultra ve msaa ve diğeride 8x teNe 3060 ı kral o ben 3060 fiyatına onu delik deşen eden rx 7600 aldım.O bile ultraya alıp MSSA yı fulleyince cortluyordu bırak 3060ı.
Dediğin gibi ayarlara güzel bir ayar çekersen belki ama ne var ne yok fullede gör 3060ı
Aynen kral tahminimce GTA6 da aynı olacak o yüzden sağlam pc ler lazım.Hocam o advence ayarları fullersen ve msaa yu 8x yaparsan 3090 bile kasıyordu diye hatırlıyorum baya önceden yabancı kanaldan izlemiştim benim rx6600 zaten 5/8 fps ti sevende x2500 + ultra ve msaa ve diğeride 8x te
zeten 2027 de çıkacakBenim bu oyunu ultra ayarlarda takılmadan,türkçe bir şekilde ve pc de oynayacağım tarih tahmini 26.03.2027
VAy anasınıı....Harika görünüyor ne düşünüyorsunuz
Türkçe dil desteği gelebilir belki %30-40 çünkü çok isteyen ve rockstara yazan var fakat pc'ye aynı anda gelir mi bilmiyorum belki o da olur çünkü GTA V çıktığında konsoldan oyun oynamak modaydı önce konsola çıkartmak mantıklıydı fakat bu zamanda artık PC daha çok moda o yüzden PC ye de erken çıkarabilirler oyuncu kaybetmemek adına.Keşke türkçe yama destekli çıksa ve pc ye aynı anda gelse
Olsun bı zahmet kaç yıldır bekletiliyoruz yeter beHarika görünüyor ne düşünüyorsunuz
sabit 60 fps alırsın... Ama 800*800 çözünürlükte low ayarlardagtx1650 i3-9100f ile dusuk ayarlarda kac fps alirim beyler