tarkanbaba
80+
Böyle olacaksa anca kafede oynarız artık
40-50 Çamur gibi kasa kasa olmaz ağa gta gibi bi oyunun optimizasyonundaÇamur gibi kasa kasa oynama daha iyi en azından oynamadım dersin aga.
Rx5700xt yada rtx3060 16 gb ram ile akıcı bir deneyim alacağımıza inanıyorum ben40-50 Çamur gibi kasa kasa olmaz ağa gta gibi bi oyunun optimizasyonunda
Zannetmiyorum kral 40 fps le oyunmu oynanır ?40-50 Çamur gibi kasa kasa olmaz ağa gta gibi bi oyunun optimizasyonunda
Düşükte alırsın kral düşükte 5700xt ile alman lazım full+full low leşRx5700xt yada rtx3060 16 gb ram ile akıcı bir deneyim alacağımıza inanıyorum ben
Kanki Rockstar ın optimizasyon harika bak ben 512 Mb vram laptop vardı 4 gb ram laptop vardı amd r3 3200u vega laptop vardı bilader Torrentle gta indiriyodum steamden kasıyordu çünkü Bak harbi diyom 480p de 40-45 ama ne zevkli zamanlardı şimdi https://amzn.eu/d/dmlcNtl bunu alıyorum harika bişey varsa daha iyisi tartışırız gene (dizüstü alma zorunluluğum var)Zannetmiyorum kral 40 fps le oyunmu oynanır ?
Bana da öyle geldi, ayrıca hala en popüler ekran kartı 3060 iken o kart minimum medium da 60 fps alır diye düşünüyorum. 7 yıl oldu yani bir önceki büyük oyunlardından, optimizasyonu iyi yapmışlardır benceFake gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahminimce 3070-6700XT falan yüksek +60 fps oynatması lazım
tr ye fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum pc de 70 dolara çıkar tahminen, ps sotre bilmiyorum kullanmıyorum ama 3-3.5 gibi gözüküyor fiyatlarnormalde gta 5 çok oynamış biri değişilim ama merak ediyorum gta 6 nasıl olacak diye fiyat ne kadar oluur acaba
Reis öyle diyorsunda çok büyük bir oyun geliyor çok ona göre de ayar verirler tabii ki ama güncele vurduğunda bile MSSA Ölçekleme açtınmı 3060 falan fistan 1080P de cortluyor en basit örneği RDR2Bana da öyle geldi, ayrıca hala en popüler ekran kartı 3060 iken o kart minimum medium da 60 fps alır diye düşünüyorum. 7 yıl oldu yani bir önceki büyük oyunlardından, optimizasyonu iyi yapmışlardır bence
Şaka mı bu oha ama çook iyiHarika görünüyor ne düşünüyorsunuz
Googleden almışsın çok belliİnanan varsa elimde satılık Osmangazi Köprüsü var. Makul bir fiyatta anlaşabiliriz.Alıntıyı görüntüle