!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Sahte görüntüler fena değil gerçeği ortaya çıksın konuşuruz

Zannetmiyorum kral 40 fps le oyunmu oynanır ?
Kanki Rockstar ın optimizasyon harika bak ben 512 Mb vram laptop vardı 4 gb ram laptop vardı amd r3 3200u vega laptop vardı bilader Torrentle gta indiriyodum steamden kasıyordu çünkü Bak harbi diyom 480p de 40-45 ama ne zevkli zamanlardı şimdi https://amzn.eu/d/dmlcNtl bunu alıyorum harika bişey varsa daha iyisi tartışırız gene (dizüstü alma zorunluluğum var)

normalde gta 5 çok oynamış biri değişilim ama merak ediyorum gta 6 nasıl olacak diye fiyat ne kadar oluur acaba

Fake gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminimce 3070-6700XT falan yüksek +60 fps oynatması lazım
Bana da öyle geldi, ayrıca hala en popüler ekran kartı 3060 iken o kart minimum medium da 60 fps alır diye düşünüyorum. 7 yıl oldu yani bir önceki büyük oyunlardından, optimizasyonu iyi yapmışlardır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde gta 5 çok oynamış biri değişilim ama merak ediyorum gta 6 nasıl olacak diye fiyat ne kadar oluur acaba
tr ye fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum pc de 70 dolara çıkar tahminen, ps sotre bilmiyorum kullanmıyorum ama 3-3.5 gibi gözüküyor fiyatlar

İnanan varsa elimde satılık Osmangazi Köprüsü var. Makul bir fiyatta anlaşabiliriz.
1731607516528.png

Bana da öyle geldi, ayrıca hala en popüler ekran kartı 3060 iken o kart minimum medium da 60 fps alır diye düşünüyorum. 7 yıl oldu yani bir önceki büyük oyunlardından, optimizasyonu iyi yapmışlardır bence
Reis öyle diyorsunda çok büyük bir oyun geliyor çok ona göre de ayar verirler tabii ki ama güncele vurduğunda bile MSSA Ölçekleme açtınmı 3060 falan fistan 1080P de cortluyor en basit örneği RDR2

Kaç yıl geçti be abi, umarım erteleme vs. olmaz. Böyle devam edersek sistemi tamamen rafa kaldıracağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,203
Üyeler
184,902
Son üye
noblelunatic
Geri