SingleMove
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Bu sistem 4K ultra ayarlar da GTA 6'yı tahminen kaç FPS'de oynatabilir? İşlemciyi önceden aldım ama ekran kartı için 5080'i bekliyorum.
En az 60 alması lazım ( bı zahmet)Bu sistem 4K ultra ayarlar da GTA 6'yı tahminen kaç FPS'de oynatabilir? İşlemciyi önceden aldım ama ekran kartı için 5080'i bekliyorum.E
Bence de hatta az bile.En az 60 alması lazım ( bı zahmet)
Aynen daha yüksek olması lazım en kötü ihtimali söyledimBence de hatta az bile.
Bence daha fazla bile olur.En az 60 alması lazım ( bı zahmet)
Sistem gereksinimleri çok uçabilirde rahat 70 üstü alırBence daha fazla bile olur.
Ya aslında 4k şart değil ama darboğaz yapabilir 2k da diyorlarRtx 5080 çıkmadan, Gta 6 daha piyasaya çıkış yapmadan bir şey demek zor.
Bence 80 üstü olur diye düşünüyorum ama hepimiz boş yorum yapıyoruz ne 5080i biliyoruz ne de gta 6 yı:/Sistem gereksinimleri çok uçabilirde rahat 70 üstü alır
Nvidia'nında rock starında s*çıp batırma ihtimali var birde ,optimizasyon sorunu felanda olabilir veya 5080 beklendiği gibide gelmeyebilir bekleyip gorcezBence 80 üstü olur diye düşünüyorum ama hepimiz boş yorum yapıyoruz ne 5080i biliyoruz ne de gta 6 yı:/
Aynen öyle beklemede kalacağız o zamana kadar gebermezsek görürüzNvidia'nında rock starında s*çıp batırma ihtimali var birde ,optimizasyon sorunu felanda olabilir veya 5080 beklendiği gibide gelmeyebilir bekleyip gorcez
Bakacazzz artık bide psye gelecek pcye gelme süresi daha uzun en iyisi boş verip yolumuza bakmakAynen öyle beklemede kalacağız o zamana kadar gebermezsek görürüz![]()