Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
2025 te 5090 al zaten 2026 dan önce gelmez PC ye
GTA 5 2013 yapımı eski oyun olduğu için çoğu sistem oynatabildi. GTA 6 2026 belki 2027de çıkacak. Rockstar o dönemin grafiklerinden geri kalmış bir GTA çıkarmaz. Canavar bir sistem isteyecektir.Gta5 gibi çoğu sistemin oynayabileceği bir oyun olcak gta6da. Rockstarın gta üzerine stratejisi onlinea kaydı. Online olduğu için de daha çok insana hitap etmek isteyeceklerdir. O yüzden canavar bir sistem istemeyecektir.
Ayrıca Ray tracing ve path tracing kesinlikle olacaktır bu oyunda. CP 2077 de bu iki özelliği açınca 4090 bile dlss olmadan 50 FPS zor veriyor. RT çok fark yaratıyo görüntü kalitesine kapalıyken de görüntü iyi olmuyo gidip 4k monitör+pahalı ekran kartı alıp da ray tracingden mahrum kalmak da çok kötü olurGTA 5 2013 yapımı eski oyun olduğu için çoğu sistem oynatabildi. GTA 6 2026 belki 2027de çıkacak. Rockstar o dönemin grafiklerinden geri kalmış bir GTA çıkarmaz. Canavar bir sistem isteyecektir.
Gta 5 çıktığı zamanda komünist bir oyundu, her sistem açabiliyordu. Zamanla updateler geldi şuan da açabiliyor mesela. 3090la da aynı fpsi alıyorum, 3060la da. Onlineı ağır basan hiç bir oyunda canavar bir sistem isteyemezsin. Özellikle bu kadar bekleyen bir kitle var ise. Çünkü ne kadar çok kişiye ulaşırsan o kadar çok para kazanırsın. Rockstar gta5te en çok bundan kar etti zaten. Sürekli oynayan kitlenin oyun içi harcamaları vs. Ayrıca oyunun xbox series s e çıkacağı da açıklandı zaten. Series s e çıkıyorsa 3060ile çok rahat 60+fpslerde çaylancaktır.GTA 5 2013 yapımı eski oyun olduğu için çoğu sistem oynatabildi. GTA 6 2026 belki 2027de çıkacak. Rockstar o dönemin grafiklerinden geri kalmış bir GTA çıkarmaz. Canavar bir sistem isteyecektir.
25 olsa iyiÇok düşmez onun fiyat. 35-40bine düşer belki.
Hsisgxkshxkshxosdjisxhkwxhwkdhkwdh4k gta 6 ve f/p mı? dskhdjx
PS5 = ben aslında yoğum4k gta 6 ve f/p mı? dskhdjx
umarızGta5 gibi çoğu sistemin oynayabileceği bir oyun olcak gta6da. Rockstarın gta üzerine stratejisi onlinea kaydı. Online olduğu için de daha çok insana hitap etmek isteyeceklerdir. O yüzden canavar bir sistem istemeyecektir.
hocam fifa/pes dışındaki oyunları oynayamıyorum kolla o yuzden bilmiyorum, 4k olmazsa 2k o da olmazsa 1080pye düşcez yapacak bir şey yokF/p ps5 al direk reis yoksa sıkıntı.q
Doğru diyon aga ben alışmaya çalışıyorum pcye kol aldım gta için diğer türlü sıkıntı benim icin yoksa mecbur 1080p dedigin gibiumarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fifa/pes dışındaki oyunları oynayamıyorum kolla o yuzden bilmiyorum, 4k olmazsa 2k o da olmazsa 1080pye düşcez yapacak bir şey yok