reisas987
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Umut Akdağ
Gta 5'te en yüksek ayarlarda (ultra) 130 fps civarı nerdeyse sabit fps alıyorum. İş Gta IV'e gelince en yüksek ayarlardayım bazen 100-200 aldığımda oluyor ama genellikle 30-75 arası git gel yapıyor bazen drop giriyor ortalama 50-60 fps civarı geziniyor bu da tat vermiyor. Daha güçlü bir oyunda ultrada sabit 130 fps alırken neden bu oyunda böyle bir sıktıntı çekiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi oyunun eskiliğinden mi optimizasyon sorunundan mı acaba ?
not: monitör hz'ini 75e kitleyip fpsi de vsyng ile sabitledim ama droplar ve düşük fps devam ediyor.
not 2: Ekran kartım rx6600, işlemcim r5 5500, 32gb ram var ve oyun ssd'de kurulu (ssd diye belirtmemin sebebi harddisk olunca bazen donmalar oluyor çünkü). Oyun steamden alınma korsan değildir.
not: monitör hz'ini 75e kitleyip fpsi de vsyng ile sabitledim ama droplar ve düşük fps devam ediyor.
not 2: Ekran kartım rx6600, işlemcim r5 5500, 32gb ram var ve oyun ssd'de kurulu (ssd diye belirtmemin sebebi harddisk olunca bazen donmalar oluyor çünkü). Oyun steamden alınma korsan değildir.