Neler Yeni

GTA ONLINE Hile sorunu

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Arkadaşlar hile yapanlar neyse de hileyle diğer insanların oyununu lütfen trollemeyin.
Ben ne güzel paramı basıyorum kimseye zararım yok sırf god açık diye sadece araçlarmı patlatıyorsunyz. Dayanamıyorum bende sizi kafese kapatıp tazerliyorum. Çıkamayınca alt f4 koyuyorsunuz. Ya kardeşim şu oyunda oynayacaksanız adam gibi oynayın ya. Bıhtık yaw. Çok istiyorsanız gelin kafanıza meteor atalaım Allah Allah. Neyse arkadaşlar neden bu oyunda bu kadar hile var ya?

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Geçen acid lab kamyonu ile takılıyordum bi adam çıktı onu bi fırlattım kenarlara, sonra saldırmaya başladı ben mayın bıraktım o yılmadı takip etti her mayında zıplayıp savruluyor haritayı dolaştık böyle, en sonunda adam roket falan atmaya başladı. Bide adam arabayı çağırıp yanıma ışınlanıyor anlaşılan sabrını tüketmişim. Gittim adama 3-5 sıktım silahla, adamdan can gitmedi beni yumrukluyor.
Başımdan geçti bi anlatayım dedim ben çok gülmüştüm.

Arkadaşlar hile yapanlar neyse de hileyle diğer insanların oyununu lütfen trollemeyin.
Ben ne güzel paramı basıyorum kimseye zararım yok sırf god açık diye sadece araçlarmı patlatıyorsunyz. Dayanamıyorum bende sizi kafese kapatıp tazerliyorum. Çıkamayınca alt f4 koyuyorsunuz. Ya kardeşim şu oyunda oynayacaksanız adam gibi oynayın ya. Bıhtık yaw. Çok istiyorsanız gelin kafanıza meteor atalaım Allah Allah. Neyse arkadaşlar neden bu oyunda bu kadar hile var ya?
beleş verildikten sonra arttı o olaylar ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin Adıgüzel
Hileler genellikle onlara bir şey yapmazsanız sizlere yapmıyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
kanka şu hileyi bansız nasıl yapıyoruz allah için biri anlatsın dsaljhdasdsal

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Kanka bizi kendi evine spamlayıp kapatıp bombalıyordu çıktık Fivem girdik online boşver Fivem falan gir

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Görev yapmayacaksan aç bi solo session, kafan rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora anılan
kanka şu hileyi bansız nasıl yapıyoruz allah için biri anlatsın dsaljhdasdsal
kanka sürekli kullanmadıkça sıkıntı olmuyor arkadaşım uzun süredir hileyle oynuyo ben de aynı şekilde hileyle oynuyom ama bende sadece hızlı can yenileme ve tp kullanıyom o da mecburi gibi bir şey oldu hem arkadaşım yok gta oynayan hem görevleri çok uzak yerlere veriyo üşeniyom :D bir kaç bildiğim hile var istersen atarım kendim de kullanıyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
kanka sürekli kullanmadıkça sıkıntı olmuyor arkadaşım uzun süredir hileyle oynuyo ben de aynı şekilde hileyle oynuyom ama bende sadece hızlı can yenileme ve tp kullanıyom o da mecburi gibi bir şey oldu hem arkadaşım yok gta oynayan hem görevleri çok uzak yerlere veriyo üşeniyom :D bir kaç bildiğim hile var istersen atarım kendim de kullanıyorum.
Kanka dur konuşuruz bana para ve level lazım sadece gerisi kolay

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Bunun için köfte kalkan diye bir şey var seni tek oynatıyor görev vs. yapabiliryorsun

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hilecinin biri gelmiş başka hilecilere laf atıyor. Sende hile kullanma. Ben o kadar emekle oynamışım roketli uçan motordan almışım birsürü para kasmışım görevle. Para kasmak için o kadar bunkerda silah vs şeyler sattım. Oyuna giriyorum bakıyorum bu görevleri yapan var. Bilirsiniz bu görevi yapan hedef olarak gösteriliyor. Gidiyorum kesmeye adam ölmüyor. Neden ? Hile açmış.. Ben görev yaparken kesiyorlardı ama. Ben boşuna oynayıp ilerlemişim o zaman. Kusura bakma da senin yaptığın hile de doğru değil yani

Top Bottom