Gta online nasıl para kasılır?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,621
Abi 900k param var araba alacağım beleşlerden fakat garaj lazımmış en ucuzu 1.150.000 e satılıyor alamadım bir türlü para kazanamıyorum.Market soyuyorum mal mal 2 gündür ondan da para çıkmıyor Heist yap dediler heiste adam gelmiyor tek kalıyorum hep ne yapmam lazım?

Abi 900k param var araba alacağım beleşlerden fakat garaj lazımmış en ucuzu 1.150.000 e satılıyor alamadım bir türlü para kazanamıyorum.Market soyuyorum mal mal 2 gündür ondan da para çıkmıyor Heist yap dediler heiste adam gelmiyor tek kalıyorum hep ne yapmam lazım?
:DDDD Simeon gorevlirini yap 10k-10k gelir

Ben oynadığım zamanlar bi ada soygunu yapıyordum tek başıma veya arkadaşlarla. Denizaltı filan almıştım onun için. Oyunun bi açığını kullanıyorduk diyebilirim ama hatırlamıyorum ismini.

uğraşılmaz ömer dmn işini çözer

Hile kullanırsam oyunun ne zevki kalacak ki?Hem ban yersem ne olacak garantisi mi var?
Eskisi kadar takip edilmiyor ban konusunda, tabi garanti veremem. Ama 1 araba almak için 2-3 gün harcamak sonra 1 uçak için günler harcamakta bir yere kadar tabi ki de sen bilirsin. Ama her şey pahalı ve çok vakit istiyor. Karar senin.

Banada lazım ya araba alıcak para yok :D

Para kazanabilceğin baya bi yol var rastgele mühendis diye bi kanal var ben eskiden fuk ınun videolarını izliyodum ondan öğrenebilirsib ve tek diceğim şey sakın hile yapma banlanılmıyo falan deniyo ama banlanılma ihtimalin var ve öyle çokda düşük bi ihtimal değil

Direk ban yer fixlendi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ya hile yapıcaksın yada cayo Perico heinst var ondan 1.5 milyon para geliyor ama ben olsam hile yapardım

Geri