bertuğ1212
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
GTA online başladım 1.1 milyon param var elimde oyunnun bedava verdiği zırlı araba var sadece ne yapmalıyım
Nasıl arkadaş edinebilirsin chat yok oyunda ve heist neOnceligin oyun arkadasi bulmak olsun. Parayi kirmak istiyorsan beraber heist yapacaksiniz. Benim tavsiyem paranı biriktirip kosatko alman.
Dc var bu sunuculara nasıl girebilirmYasaklanmadan once dc uzerine bayagi bir topluluklar vardi, kolayca edinebiliyordun. Heist soygun demek.
Steamden mi oynuyorsun?Nasıl arkadaş edinebilirsin chat yok oyunda ve heist ne
EvetSteamden mi oynuyorsun?
Kosatkoyu nerden bulabilirim oyundaOnceligin oyun arkadasi bulmak olsun. Parayi kirmak istiyorsan beraber heist yapacaksiniz. Benim tavsiyem paranı biriktirip kosatko alman.
Buldum ama kilitliKosatkoyu nerden bulabilirim oyunda
Çark çevrilen mekan var ya, onun yanindaki music sembollu yere girip bi elemanla konusman gerek.Kosatkoyu nerden bulabilirim oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldum ama kilitli
İngilizcen varsa GTA min tartışmalar bölümüne konu aç arkadaş arıyorum diye illaki arkadaş bulursun
Maalesef o kadar İngilizcem yokİngilizcen varsa GTA min tartışmalar bölümüne konu aç arkadaş arıyorum diye illaki arkadaş bulursun
Sanirim dil Türkçe yapılıyordu bir bak istersen illaki Türk bulursunMaalesef o kadar İngilizcem yok