gta onlinede cheat engine hala fixli mi ?

Cheat engine yaptığımda ban yemiştim. Ben de 8 ay önce hile yaptığım hesabı kullanıyorum.
Not: Hileci falan demeyin tek yaptığım şey araba motor sürmek zaten pasif moddayım.

Valve'ın olmayıp da VAC destekli olan oyunlar da varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ooo ben de yapıyordum birkaç ay önceye kadar, bol şans dilerim 😊
teşekkür ederim bu işin sırrı yeni çıkan skinlerde fiyatı arttıgı için ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cheat engine yaptığımda ban yemiştim. Ben de 8 ay önce hile yaptığım hesabı kullanıyorum.
Not: Hileci falan demeyin tek yaptığım şey araba motor sürmek zaten pasif moddayım.
cheat engine herkes yapıyor kimseye hileci diye yargılamayız

Üzülme bende 2 milyar dolar yaptım

bu işin sırrı yeni çıkan skinlerde fiyatı arttıgı için ;)
Yatırım daha kârlı biliyorum ama ben takas yapmayı seviyordum, Buff'ta upgrade yapıp insanlarla 10% kârla downgrade yapa yapa 4000-4500 TL'lik bir envanterim olmuştu neredeyse sıfırdan. M9 Bayonet Lore BS almıştım en yüksek. Sonradan bir kısmını kaybettim, kalan bıçağımı satıp 1700 TL nakit alarak çıktım. Bir gün bir yerden yine bıçak gelirse devam ederim

Zamanında hesabımı arkadaşa verdim. Para hilesi yaptı. Bir çok şey satın aldım. Evler şirketler. Garajlar araba doldu. En son cebimde 3 milyar para vardı. 500 bin oyun tarafından silindi. Ban yemeden hesabım duruyor. xp hilesi de yapmıştık. 234 leveldim en son.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,987
Üyeler
197,101
Son üye
yusuf_615276
Geri