rockstar herkes gibi çizgifilm grafiklerine gitti fakat eski oyunlarına ne kadar yakışır ve eski oyunlarını kaldırmaları ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. Kişisel düşüncemdir şahsen yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum eski oyunlarının kaldırılması. Çünkü eski nostaljik oyunu oynamak istediğimizde asla eski havayı alamayacağız.Mafia gibi bir değişim bekliyordum. Fakat bu da çok kötü değil farklı bir havası var.
O konuda haklısın diğer oyunların kaldırılması bence de saçma olmuş.rockstar herkes gibi çizgifilm grafiklerine gitti fakat eski oyunlarına ne kadar yakışır ve eski oyunlarını kaldırmaları ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. Kişisel düşüncemdir şahsen yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum eski oyunlarının kaldırılması. Çünkü eski nostaljik oyunu oynamak istediğimizde asla eski havayı alamayacağız.
Kesinlikle sanki twd oynuyormuş gibi hissettim.Grafikler çok kartonlaşmış. Açıkçası hoşuma gitmedi.
Eski hali daha guzeldi umarim crack siteleri kaldirmazBildiğiniz üzere son zamanlarda rockstar games'in yaptığı açıklamalar ile gta trilogy'nin çıkış yapacağını öğrenmiştik. Şimdiyse yenilenen grafikler ve kaldırılan eski halleride tartışma konusu. Konu ile ilgili düşüncelerinizi almak istiyorum...
Yok kaldırmamışlarEski hali daha guzeldi umarim crack siteleri kaldirmaz
hocam müslüman iseniz kull hakkına giriyordu galiba siz bilirsiniz elbetteFiyatı çoooookkk pahalı korsan indirmeye mecburum yani
Kul hakkı mı?hocam müslüman iseniz kull hakkına giriyordu galiba siz bilirsiniz elbette
bildiğim kadarı ile öyleydi hocam uyarmak istedim sadeceKul hakkı mı?
Bence değilbildiğim kadarı ile öyleydi hocam uyarmak istedim sadece