Neler Yeni

GTA TRILOGY BİR HATA MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Onur Culha
Mafia gibi bir değişim bekliyordum. Fakat bu da çok kötü değil farklı bir havası var.
rockstar herkes gibi çizgifilm grafiklerine gitti fakat eski oyunlarına ne kadar yakışır ve eski oyunlarını kaldırmaları ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. Kişisel düşüncemdir şahsen yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum eski oyunlarının kaldırılması. Çünkü eski nostaljik oyunu oynamak istediğimizde asla eski havayı alamayacağız.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

erny

80+ Bronze
rockstar herkes gibi çizgifilm grafiklerine gitti fakat eski oyunlarına ne kadar yakışır ve eski oyunlarını kaldırmaları ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. Kişisel düşüncemdir şahsen yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum eski oyunlarının kaldırılması. Çünkü eski nostaljik oyunu oynamak istediğimizde asla eski havayı alamayacağız.
O konuda haklısın diğer oyunların kaldırılması bence de saçma olmuş.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Eski Gta oyunlarının grafikleri Şuanki oyunlara göre cidden kötü. GTX 1650 gibi yeni sistemlerde çok buglu olduğu söyleniyor. Açıkçası ben de eski oldukları için oynamak istemiyordum. Bence iyi oldu. Tabi ki Bi Gta 5, RDR2 değil ancak eski halinden kat ve kat daha iyi. Tek sorunu fiyatının 520 tl olması. Tek tek satılırsa ve 180 tl civarı fiyattan çıkarsa fena olmaz. Ki San andreas ın açık dünyasını anlatmaya gerek yok.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan

Microsoft

80+ Bronze
Bildiğiniz üzere son zamanlarda rockstar games'in yaptığı açıklamalar ile gta trilogy'nin çıkış yapacağını öğrenmiştik. Şimdiyse yenilenen grafikler ve kaldırılan eski halleride tartışma konusu. Konu ile ilgili düşüncelerinizi almak istiyorum...
Eski hali daha guzeldi umarim crack siteleri kaldirmaz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Korsana devam.

Ak'f

80+ Bronze
Saçmalık olmuş. Hiçbir şey değişmeden sadece iki-üç yerden ışık efekti ekleyip remastered diye oyun sunacaklar. Hani bu saçmalığı yaparsın para için anlarım da asıl sürümlerini mağazalardan kaldırmak... o.O2

Top Bottom