GTA V epic games'ten indirmek

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106
Epic gameste bedava gta v. Var indirip kursam sıkıntı çıkar mi. Düzgün oynatır mı. Bide crackli nerden bulabilirim hacklenmeden. İnternet kafeler rockstar hata verir boşa atmış oluruz diyor. Napcam

Epic gameste bedava gta v. Var indirip kursam sıkıntı çıkar mi. Düzgün oynatır mı. Bide crackli nerden bulabilirim hacklenmeden. İnternet kafeler rockstar hata verir boşa atmış oluruz diyor. Napcam
Kaç saat oynadım Epic Games üzerinden, sorunsuz oynatıyor. Ama hala oyun sende varken neden crack'li bulmak istediğini anlamadım.

Epic gamesteki niye sıkıntı çıkarsın ki bi sıkıntı olmaz

Her 2 side olur ama epic de gta 5 in var ise neden crackli indiresin ki ? indir geç epicten bro.

Kaç saat oynadım Epic Games üzerinden, sorunsuz oynatıyor. Ama hala oyun sende varken neden crack'li bulmak istediğini anlamadım.
Bilmiyorum çoğu hata veriyor falan demiş. 111 gb gösteriyor kaç indiriyor

111 gösteriyorsa 111 indirir kaç indirecek? Hata yok hem neden olsun?

Bilmiyorum çoğu hata veriyor falan demiş. 111 gb gösteriyor kaç indiriyor
Tam emin değilim, galiba 100-110GB civarlarında indiriyor. Ben şahsen bir sorunla karşılaşmadım.

Tam emin değilim, galiba 100-110GB civarlarında indiriyor. Ben şahsen bir sorunla karşılaşmadım.
Bitirmiş halini falan sonradan dosya halinde atabiliyor muyuz. Dosya atarak bitirilmis hâle getirme olayi var mi yani. Sıkılırsam diye yaparım belki

Bitirmiş halini falan sonradan dosya halinde atabiliyor muyuz. Dosya atarak bitirilmis hâle getirme olayi var mi yani. Sıkılırsam diye yaparım belki
Evet, bir görevde bug'a girdim oyun yüzünden, o zaman yapmıştım dediğinizi.

Epicden indir oyna online da +lari var

İnsanlar hala epic e güvenemiyo galiba. Benim büyük bütçeli çoğu oyunum orda sağolsun indirimler sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,827
Üyeler
197,062
Son üye
ReaLx99
Geri