Kaç saat oynadım Epic Games üzerinden, sorunsuz oynatıyor. Ama hala oyun sende varken neden crack'li bulmak istediğini anlamadım.Epic gameste bedava gta v. Var indirip kursam sıkıntı çıkar mi. Düzgün oynatır mı. Bide crackli nerden bulabilirim hacklenmeden. İnternet kafeler rockstar hata verir boşa atmış oluruz diyor. Napcam
Bilmiyorum çoğu hata veriyor falan demiş. 111 gb gösteriyor kaç indiriyorKaç saat oynadım Epic Games üzerinden, sorunsuz oynatıyor. Ama hala oyun sende varken neden crack'li bulmak istediğini anlamadım.
Hata olayı doğru kendim bizzat karşılaştım fakat hatanın kodunu Google aratınca çözümleri mevcutBilmiyorum çoğu hata veriyor falan demiş. 111 gb gösteriyor kaç indiriyor
Tam emin değilim, galiba 100-110GB civarlarında indiriyor. Ben şahsen bir sorunla karşılaşmadım.Bilmiyorum çoğu hata veriyor falan demiş. 111 gb gösteriyor kaç indiriyor
Bitirmiş halini falan sonradan dosya halinde atabiliyor muyuz. Dosya atarak bitirilmis hâle getirme olayi var mi yani. Sıkılırsam diye yaparım belkiTam emin değilim, galiba 100-110GB civarlarında indiriyor. Ben şahsen bir sorunla karşılaşmadım.
Evet, bir görevde bug'a girdim oyun yüzünden, o zaman yapmıştım dediğinizi.Bitirmiş halini falan sonradan dosya halinde atabiliyor muyuz. Dosya atarak bitirilmis hâle getirme olayi var mi yani. Sıkılırsam diye yaparım belki