- Konu Sahibi Konu Sahibi
maks 400 yazın 5000 tl bir sistem toplayamayı düşünüyorum zaten çok masraf yapmak istemiyorumbütçe nedir?
maks 400 yazın 5000 tl bir sistem toplayamayı düşünüyorum zaten çok masraf yapmak istemiyorumbütçe nedir?
Psu nedir?Bu sisteme bir 750ti-460 takarak orta ayarlarda oynayabilirsiniz.maks 400 yazın 5000 TL bir sistem toplayamayı düşünüyorum zaten çok masraf yapmak istemiyorum
280 galiba sanırım yetmiyorPSU nedir?Bu sisteme bir 750ti-460 takarak orta ayarlarda oynayabilirsiniz.
maalesef psu da değişmeniz lazım sistem toplayacağınız için şimdilik idare edin derim(tavsiye)280 galiba sanırım yetmiyor
ikinci el bulunabilirse gtx 750 ti ,r7 265 ,r7 260x,rx 460 alınabilir sıfır almaya gerek yok boşa masraf olur sizin için
sağolun büyük ihtimalle bir ram alıp 30 fps oynayacağım şimdilikmaalesef PSU da değişmeniz lazım sistem toplayacağınız için şimdilik idare edin derim(tavsiye)
ram almaya gerek yok indirin kurun fps değerlerine bakın 25- 30 arası alıyor iseniz ram gerek yoktur zatensağolun büyük ihtimalle bir RAM alıp 30 fps oynayacağım şimdilik