arifgngr11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
GTA DA KHANJALİ ADINDA Bİ TANK VAR ONLİNE DA VE BEN BUNU ALAMIYORUM NASIL ALICAM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
cheat engine ile bug yaparak hile yapabilriiwsnizHile yap geç, online da para kazanamazsın. 20tl ye 100 milyon satan kişiler var YouTube da, bende geçen sene almıştım hiç uğraşma. Duyar kasacak arkadaşlara da şimdiden selam olsun.
O pek de hile değil gibi.Hile yap geç, online da para kazanamazsın. 20tl ye 100 milyon satan kişiler var YouTube da, bende geçen sene almıştım hiç uğraşma. Duyar kasacak arkadaşlara da şimdiden selam olsun.
Caps kapayınız.Buna bakın.GTA DA KHANJALİ ADINDA Bİ TANK VAR ONLİNE DA VE BEN BUNU ALAMIYORUM NASIL ALICAM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Hile yap geç, online da para kazanamazsın. 20tl ye 100 milyon satan kişiler var YouTube da, bende geçen sene almıştım hiç uğraşma. Duyar kasacak arkadaşlara da şimdiden selam olsun.
1 kere program ile çok büyük paralar aldım lakin daha sonra bitince tekrar yapmaya cesaret edemedim ban riskinden ötürü , daha sonra satın aldım 20 TL ye . Çok büyük mebla değil.cheat engine ile bug yaparak hile yapabilriiwsniz
20 tl gereksiz vermişsin bence, yaptıysan riski almışsın, o hile değil bug, bugtan ban yemezsin1 kere program ile çok büyük paralar aldım lakin daha sonra bitince tekrar yapmaya cesaret edemedim ban riskinden ötürü , daha sonra satın aldım 20 TL ye . Çok büyük mebla değil.
Hocam hesap almışım gibi algılandı sanırım öyle değil, hesabına kendileri atıyor parayı. Satın aldığın pakete göre değişiyor. Hesabını veriyorsun yani.O pek de hile değil gibi.
Caps kapayınız.Buna bakın.
Saol reis param vardı zaten aradığım cevap buyduİlk önce Facility almanız lazım daha sonra tankı alabilirsiniz.
Haddinden fazla param ve level im var aylardır ban yemiyorum sıkıntı olmaz herkes yapıyor artık bence yetkilileri de alıştı1 kere program ile çok büyük paralar aldım lakin daha sonra bitince tekrar yapmaya cesaret edemedim ban riskinden ötürü , daha sonra satın aldım 20 TL ye . Çok büyük mebla değil.
nasıl yaparım bide cheat engine nasıl indiririmcheat engine ile bug yaparak hile yapabilriiwsniz
nasıl yaparım bide cheat engine nasıl indiririm