GTA V Kıyafette Bug

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,380
Arkadaşlar örnek olarak beyaz bir kıyafet giyiyorum tam güneş vurduğu yerde sağ sol yaparsam kıyafetin izleri ekrana geliyor değişik bir durum oluyor bu oyundan kaynaklı mı yoksa ekran kartı vs mi video atacağım ancak oyunda gece olduğu için belli olmuyor

Ekran kartına UV işlemi yaptınız mı ? Ben ayarı tutturamadığım zaman ekran birbirine giriyor. UV yaptıysanız tutturmanız lazım ayarları.

Ekran kartına UV işlemi yaptınız mı ? Ben ayarı tutturamadığım zaman ekran birbirine giriyor. UV yaptıysanız tutturmanız lazım ayarları.
hayır yapmadım o şekilde değil video atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video atabileceğim site var mı ?

Son düzenleme:
bakın şimdi videoyu atıyorum ama öyle ekranda olan pixellik değil kıyafet'e iyi bakın orda sarılık çıkıyor

bakın şimdi videoyu atıyorum ama öyle ekranda olan pixellik değil kıyafet'e iyi bakın orda sarılık çıkıyor
Maalesef hocam bir fikrim yok. Kaliteden de ayrıca bir şey gözükmüyor.

Maalesef hocam bir fikrim yok. Kaliteden de ayrıca bir şey gözükmüyor.
bu konuda detaylı attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,418
Üyeler
187,040
Son üye
emirr4r
Geri