GTA V Online Hile Kaynıyor!

Ancak o zaman aradaki masumlar da kaynayacak. Mesela bu yaz sonunda sistem alacak tonlarca kişi var, GTA 5'i şimdiden aldılar ve o vakit oynayacaklar.
Çok haklısınız hocam düşünemedim o tarafını o durum olmaz aynen lakin İP ban atılıyor diye biliyorum o adam uğraşmaz belki lakin ban da atılıyor mu bilmiyorum.

Arkadaşlar Online oynuyorum o kadar çok hile var ki etraf hileden geçilmiyor ne kadar gereksiz insan varsa hile açmış. Anlamadığım bir şey var adam bana da hile verebiliyor, yahu bu nasıl olabiliyor? Adama bakıyorum görünmez olabiliyor, ölümsüz olabiliyor, silahı bomba atıyor. Silahı para atıyor adamın inanamıyorum. Adam yere sıkıyor her mermisinin değdiği yere 1000$ düşüyor. Bu ne ya? Sohbetten gelip hile isteyen var mı size de ölümsüzlük vereyim diyor. Adam kafasına göre kendi hile programından bana da hile verebiliyor bu nasıl oluyor? Silahımı sıkıyorum yere para düşüyor. Polisler vuruyor canım gitmiyor üstelik ben hiçbir şey yapmıyorum adam kendi hilesinden bana da hile verebiliyor. Yolda yürüyorum adam kendini çöp kutusu yapmış yolda yürüyen çöp kutusu var. Garip cidden. Her şeyin içine ediyorlar.
Adam kafama klozet geçirip yaktı beni daha sonra hapishaneye atıp dans ettirdi ve para attı. Burada ki suçlu hileciler değil bunları göre göre hiçbir eylemde "BULUNMAYAN" Rockstar Gamestir.

Ancak o zaman aradaki masumlar da kaynayacak. Mesela bu yaz sonunda sistem alacak tonlarca kişi var, GTA 5'i şimdiden aldılar ve o vakit oynayacaklar.
+ bir defa oyuna girmiş insanların hesabı kapatılma durumu olsa belki biraz düşebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey diyeceğim bu Chate gelip durmadan CTRL + V yapan tayfa ne yazıyor ya çince diyorlarda hepsi aynı şey mi yazıyorlar yani ben hileyim mi diyorlar öyle ?

Valla öyle güzel bi anti cheat de gelmiyor.Nolucak bu hileler :D

Cs şu hilelere artık bir el atmazsa oyuncu kaybeder %13'lük oyuncu kaybi varmış valoranta geçmişler artık yayıncılardapek cs oynayanı görmedim hepsi valorant

Bu nedir yahu?
Adsız.webp

Yani bu kadar hileye uğraşmak yerine yazılım dili öğrenseler daha faydalı olur. Rockstar'ın antihile sistemini geliştirmesi gerek.

Bİlgisayar kaldırsa düşünmeden bende valorant geçicem.Dropta var oyunu yükledim oynancak gibi değil kasıyor :(

hayırlı olsun kardeşim oyuna ben bir türlü ısınamadım yüklemekte istemiyorum belki sonra oynarım :)

Açıkcası ben ücretsiz olduktan sonraki gün oynamaya başladım ve bugüne kadar sadece GTA Online oynadım, ben 1 tane bile hileye rastlamadım. Hala da oynuyorum, kimse kimseye de karışmıyor kardeş kardeş oynuyoruz. Ben de "oyun hile kaynayacak" diyordum ama bana hiç denk gelmedi, fazla şanslıyım galiba :D Heistlerde bi sıkıntımız oldu, uçak kaçıracağımız heisti yapmaya çalıştık arkadaşımla, random da birkaç kişi çağırdık oyundan tanımadığımız. Adamlar da sorun çıkarmadı ama göreve başlayamadık bir türlü, rockstar sunucularına şuan erişilemiyor hatası veriyordu. Oynamaya başladığım günden beri bu hatayı çok alıyorum. Hatta ilk gün NAT tipim Strict olduğu için online oynayamıyordum, VPN indirdim VPN ile oyuna giriyorum. Acaba VPN'siz nasıl girebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,856
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri