Neler Yeni

GTA VI ARABA LİSANSI

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
IMG_20231205_134917.jpg

Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var

federalper

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var
Aynı araba GTA 5'de de var lisans falan alma olayı yok

O arabanın oyundaki markası Pfister ondan dolayı 7 adet harf var. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/comet-s2-cabrio

O arabanın oyundaki markası Pfister ondan dolayı 7 adet harf var. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/comet-s2-cabrio
Öndeki Dodge yanı Bravado'da aynı şekilde GTA 5'de de vardı. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/gauntlet-hellfire
EDr9Ps3WwAEZTl0.jpg

Son düzenleme:

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Öndeki Dodge yanı Gauntlet'de aynı şekilde GTA 5'de de vardı. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/gauntlet-hellfire
EDr9Ps3WwAEZTl0.jpg
Hocam hayellerimi yıktın ama eyw

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,592
İsim
Oğuz
Alırsa çok güzel olur çakma arabalar zevk vermiyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
araba lisansı almaya kalkmamışlardır hocam zannetmiyorum. Cünkü arabayı birebir oraya koymak gerekiyor diye biliyorum içi dışı sesleri vs. ets2deki gibi aynı.

federalper

80+ Silver
araba lisansı almaya kalkmamışlardır hocam zannetmiyorum. Cünkü arabayı birebir oraya koymak gerekiyor diye biliyorum içi dışı sesleri vs. ets2deki gibi aynı.
Olay o değil isterlerse çok kolay şekilde eklerler. Olay markanın kabul etmemesi açık dünya ve istediğimizi yapabileceğimiz bir oyunda olduğumuz için markanın itibarını kötü etkileyecek şeyler yapılabileceği için alınmıyor. Misal kaza yapıp arabanın her tarafını patlatmak kırmak. Lisans olan oyunlarda kaza yapınca arabanın hasar alması gibi şeyler ya çok hafif olur ya da hiç olmaz.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral gta 6 dünyanın en çok parası harcanmış oyun olacak o yüzden ümitliyim gta 5 te milyonlar harcanmıştı buna milyarlar harcanacak o yüzden umutluyum

federalper

80+ Silver
Olay o değil isterlerse çok kolay şekilde eklerler. Olay markanın kabul etmemesi açık dünya ve istediğimizi yapabileceğimiz bir oyunda olduğumuz için markanın itibarını kötü etkileyecek şeyler yapılabileceği için alınmıyor. Misal kaza yapıp arabanın her tarafını patlatmak kırmak. Lisans olan oyunlarda böyle şeyler ya çok hafif olur ya da hiç olmaz.
Misal forza, ets, nfs hiçbirinde araba tamamen hasar almaz çok hafif hasar alır veya hiç almaz. Yapabileceğimiz şeyler kısıtlıdır sadece araba süreriz.

Kral gta 6 dünyanın en çok parası harcanmış oyun olacak o yüzden ümitliyim gta 5 te milyonlar harcanmıştı buna milyarlar harcanacak o yüzden umutluyum
Olay para değil hocam üst mesajda belirttim neden alınmadığını.

Son düzenleme:

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
Misal forza, ets, nfs hiçbirinde araba tamamen hasar almaz çok hafif hasar alır veya hiç almaz.

Olay para değil hocam üst mesajda belirttim neden alınmadığını.
Doğrudur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Alıntıyı görüntüle

büyük ihtimal almamışlardır, alamazlarda. Videoyun bi şey demişti bo konu hakkında, ırkçı adam mercedesi alır sadece siyahileri ezer vs marka değerini kirleten bi durum olur bu. Bana da mantıklı geldi açıkçası rockstar bunu göze almaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,213
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüle

Evet marka itibarindan dolayi olmuyor araç lisansları.

Top Bottom