GTA VI ARABA LİSANSI

MuhammedKazan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
IMG_20231205_134917.jpg

Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var

Alıntıyı görüntüle
Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var
Aynı araba GTA 5'de de var lisans falan alma olayı yok

O arabanın oyundaki markası Pfister ondan dolayı 7 adet harf var. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/comet-s2-cabrio

O arabanın oyundaki markası Pfister ondan dolayı 7 adet harf var. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/comet-s2-cabrio
Öndeki Dodge yanı Bravado'da aynı şekilde GTA 5'de de vardı. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/gauntlet-hellfire
EDr9Ps3WwAEZTl0.jpg

Son düzenleme:

Öndeki Dodge yanı Gauntlet'de aynı şekilde GTA 5'de de vardı. https://www.gtabase.com/grand-theft-auto-v/vehicles/gauntlet-hellfire
EDr9Ps3WwAEZTl0.jpg
Hocam hayellerimi yıktın ama eyw

araba lisansı almaya kalkmamışlardır hocam zannetmiyorum. Cünkü arabayı birebir oraya koymak gerekiyor diye biliyorum içi dışı sesleri vs. ets2deki gibi aynı.

araba lisansı almaya kalkmamışlardır hocam zannetmiyorum. Cünkü arabayı birebir oraya koymak gerekiyor diye biliyorum içi dışı sesleri vs. ets2deki gibi aynı.
Olay o değil isterlerse çok kolay şekilde eklerler. Olay markanın kabul etmemesi açık dünya ve istediğimizi yapabileceğimiz bir oyunda olduğumuz için markanın itibarını kötü etkileyecek şeyler yapılabileceği için alınmıyor. Misal kaza yapıp arabanın her tarafını patlatmak kırmak. Lisans olan oyunlarda kaza yapınca arabanın hasar alması gibi şeyler ya çok hafif olur ya da hiç olmaz.

Kral gta 6 dünyanın en çok parası harcanmış oyun olacak o yüzden ümitliyim gta 5 te milyonlar harcanmıştı buna milyarlar harcanacak o yüzden umutluyum

Olay o değil isterlerse çok kolay şekilde eklerler. Olay markanın kabul etmemesi açık dünya ve istediğimizi yapabileceğimiz bir oyunda olduğumuz için markanın itibarını kötü etkileyecek şeyler yapılabileceği için alınmıyor. Misal kaza yapıp arabanın her tarafını patlatmak kırmak. Lisans olan oyunlarda böyle şeyler ya çok hafif olur ya da hiç olmaz.
Misal forza, ets, nfs hiçbirinde araba tamamen hasar almaz çok hafif hasar alır veya hiç almaz. Yapabileceğimiz şeyler kısıtlıdır sadece araba süreriz.

Kral gta 6 dünyanın en çok parası harcanmış oyun olacak o yüzden ümitliyim gta 5 te milyonlar harcanmıştı buna milyarlar harcanacak o yüzden umutluyum
Olay para değil hocam üst mesajda belirttim neden alınmadığını.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

büyük ihtimal almamışlardır, alamazlarda. Videoyun bi şey demişti bo konu hakkında, ırkçı adam mercedesi alır sadece siyahileri ezer vs marka değerini kirleten bi durum olur bu. Bana da mantıklı geldi açıkçası rockstar bunu göze almaz

Alıntıyı görüntüle

Evet marka itibarindan dolayi olmuyor araç lisansları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,563
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri