Neler Yeni

️‍🔥 GTA VI Fragman Yayınlandı ! ️‍🔥

MeoWSooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Baver Çalışkan
Harita burada GTA VI ana konum da paylaştım buradan da paylaşayım
Grand Theft Auto VI'nın yeni sızıntısını yapan kişi oyunun haritasını da sızdırdı harita Grand Theft Auto V'in haritasının iki kat büyüğünde duruyor.
GAXmfDGXIAA6kT5

İddia edilen GTA 6 sızıntı detayları:
- Rockstar'ın sanat yönetmeni Aaron Garbut'un oğlunun arkadaşı tarafından sızdırıldı.
- Harita GTAV'in Los Santos'unun 2 katı büyüklüğünde.
- 3 büyük şehir ve 4 alt şehir ile haritanın ortasında büyük bir göl bulunuyor.
- Sızıntıyı yapan kişinin TikTok hesabı videolarla birlikte silindi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA VI PS5 ile aynı anda PC'ye çıkar ise minimum RTX 3070 AMD RX6700XT isteyecek normal ise RTX 4070-4080 ve RX 7700XT.
Ps5 rtx 3060 ve rx 6600xt ile benzer performansı var ps5 e 30 fps oyun çıkarmayacaklarına göre önerilen sistem gereksinimi rtx 3060 olur.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Harita burada GTA VI ana konum da paylaştım buradan da paylaşayım
Grand Theft Auto VI'nın yeni sızıntısını yapan kişi oyunun haritasını da sızdırdı harita Grand Theft Auto V'in haritasının iki kat büyüğünde duruyor.
GAXmfDGXIAA6kT5

İddia edilen GTA 6 sızıntı detayları:
- Rockstar'ın sanat yönetmeni Aaron Garbut'un oğlunun arkadaşı tarafından sızdırıldı.
- Harita GTAV'in Los Santos'unun 2 katı büyüklüğünde.
- 3 büyük şehir ve 4 alt şehir ile haritanın ortasında büyük bir göl bulunuyor.
- Sızıntıyı yapan kişinin TikTok hesabı videolarla birlikte silindi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA VI PS5 ile aynı anda PC'ye çıkar ise minimum RTX 3070 AMD RX6700XT isteyecek normal ise RTX 4070-4080 ve RX 7700XT bundan düşük bir sistem gereksinimi bekleyen var ise yeni oyunların sistem gereksinimlerine bir baksın derim.
dbj22m23idxb1.jpg

alan-wake-2-pc-requirements-1697834739853.png

Ve güncel oyunların PC deki rezalet performanslarını da unutmayın.
Dediklerime tercüman oldun :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yeni bilgi: Sızdırıcının Rockstar North Başkanı Aaron Garbut ile bir fotoğrafı olduğu ve görüntülerin ilk yüklendiği yerden silindiği için sızıntılar doğrulandı. Ayrıca diğer videolar da silinmeye başlıyor Bu yapı, önceki sızıntılardan yaklaşık 100 versiyon önce 636.0 Sürümüdür. Görüntüler Eylül 2023'te çekildi Üç bilinmeyen Spor Araba ve bir Kaykay Parkı, bu oyunda paten yapılabileceğini ima ediyor Üç Büyük Şehir var, Dört Alt Şehir ve alanları çevreleyen daha küçük yerler ile. Haritanın ortasında kocaman bir göl var. Bunu sızdıran adam Aaron Garbut'un oğlunun arkadaşıdır Vice City tek başına GTA V'teki Los Santos'tan 2 kat daha büyüktür Grafikler bitmiş gibi görünmüyor çünkü bu bir hata ayıklama yapısı (Ana oyun değil) Binaların %70'i oyuna girilebilir Görüntüler orijinal olarak TikTok'tan geldi. (ALINTI)

Sızdırılan mapin gerçek olma olasılığı çok yüksek çünkü ortada kocaman göl olduğu söyleniyor haritada.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğraf 144p :D zaten salı günü belli olucak

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
rx 6600 düşük-orta için gerekir diye düşünüyorum

The Semih

80+ Gold

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
@Yunus274 Hocam peki sizce ps5 yeterlimidir gta 6 için yoksa ps5 pro ya geçilmelimi ?

The Semih

80+ Gold
Hocam peki sizce ps5 yeterlimidir gta 6 için yoksa ps5 pro ya geçilmelimi ?
Sızıntı grafikler gibi çıkarsa PS5 yetecektir, fakat bu görüntülerin 2 yıllık olduğu söyleniyor üstüne fazla koycaklarını sanmıyorum, siz yinede PS5 Slim almaya çalışın PRO versiyon geleceğini düşünmüyorum bu nesil.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Umarım Cyberpunk gibi bir hezimetle sonuçlanmaz...
Ve optimizasyonu çok iyi ayarlamaları lazım.

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
Sızıntı grafikler gibi çıkarsa PS5 yetecektir, fakat bu görüntülerin 2 yıllık olduğu söyleniyor üstüne fazla koycaklarını sanmıyorum, siz yinede PS5 Slim almaya çalışın PRO versiyon geleceğini düşünmüyorum bu nesil.
Sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim hocam zaten birkaç ay önce ps5 satın almıştım ama slime geçmeye gerek görmemiştim taki gta 6 duyurulana kadar...

Top Bottom