prep kısmından alman gereken cihazlar var artık gizli mi ilerlersin bombalı mı onları ordan seçiyorsun 3 tanesi zorunluydu sanırım alınca bitiyorduArkadaslar gta5 e yaklasık 4-5 gün once basladım ve herkes para biriktirip kosatka alıp cayo perico yap dedi bende aldım ve baya bi süre fotoğraf falan çektim ancak tıkandım bu görev basıl başlayacak tüm fotoğraflarmı tamamlanmalı ben bu kadarını yaptım
Prep bölümüne girmek için menüde d tuşuna bas menüler arası geçiş wasd tuşlarıyla oluyor prepler tamamlanınca startı ver.Arkadaslar gta5 e yaklasık 4-5 gün once basladım ve herkes para biriktirip kosatka alıp cayo perico yap dedi bende aldım ve baya bi süre fotoğraf falan çektim ancak tıkandım bu görev basıl başlayacak tüm fotoğraflarmı tamamlanmalı ben bu kadarını yaptım
Birde silah olarak pompalı olanı seçersen daha iyi olur mutlaka susturucu satın al.Hyr hepsine gerek direnaj tünelinin, north dock,maun dock ,hava limanı nın ve ana hedefin fotosunu çeksen yeter preplere gelince: demolation charces dışındaki hepsini yap araç olarak longfin giriş olarak direnaj tüneli seç sonra youtubeden nasıl yapıldığına bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Prep bölümüne girmek için menüde d tuşuna bas
Teşekkür ederim hocam o kısımları görmemiştim detayını yine sorsam gece yada yarın bakarsınız mutlu olurumHyr hepsine gerek direnaj tünelinin, north dock,maun dock ,hava limanı nın ve ana hedefin fotosunu çeksen yeter preplere gelince: demolation charces dışındaki hepsini yap araç olarak longfin giriş olarak direnaj tüneli seç sonra youtubeden nasıl yapıldığına bak.
Prep bölümüne girmek için menüde d tuşuna bas
Birde silah olarak pompalı olanı seçersen daha iyi olur mutlaka susturucu satın al.
İstediğiniz zaman sorabilirsiniz hocam sıkıntı yok bende ilk başladığımda çok zorlanmıştım.Teşekkür ederim hocam o kısımları görmemiştim detayını yine sorsam gece yada yarın bakarsınız mutlu olurum
Evet fkt74 ile beni etiketlerseniz döneriz. arkadaşta biliyor muhtemelen benden önce döner ben cok aktif olamıyorum günlerim dolu geneldeTeşekkür ederim hocam o kısımları görmemiştim detayını yine sorsam gece yada yarın bakarsınız mutlu olurum
Ara görev sanırım ama en büyük gorevlerdenBu ana görev mi ara görev mi?
Evet fkt74 ile beni etiketlerseniz döneriz. arkadaşta biliyor muhtemelen benden önce döner ben cok aktif olamıyorum günlerim dolu genel
sağılunİstediğiniz zaman sorabilirsiniz hocam sıkıntı yok bende ilk başladığımda çok zorlanmıştım.
sağolun hocam vallaEvet fkt74 ile beni etiketlerseniz döneriz. arkadaşta biliyor muhtemelen benden önce döner ben cok aktif olamıyorum günlerim dolu genelde
Hocam ben ilk defa yaprım sonra gorevi belli bi sğre sonra tekrar yapabilirsin tarzı bişeler yazdı sonra demin girdim tekrar 100k dolar ile açıldı ama hard mode falan diyor prep kısmı kilitli burayı nasıl yapıcazİstediğiniz zaman sorabilirsiniz hocam sıkıntı yok bende ilk başladığımda çok zorlanmıştım.
Görevin cool downu var bu süre bitince görev tekrar aktif olur fakat mini madrazo bu sefer işin içinde değil yani ana hedef şansınıza bağlı olarak değişecektir her hedefin getirisi farklıdır. Hard moda gelince, görevin cool downu bitince eğer görevi 48 dakika içinde tekrar başlatırsanız görev hard modda başlar ve bu modda her seferde +1 hack işlemi, tek ölme hakkı olur bunun karşılında soygunu tamamlarsanız size %10 daha fazla para gelir. Ayrıca görevi her seferinde tekrar başlatmak için 100k dolar vermeli ve adaya keşif görevini tekrar yapmanız gerekir. Bu görevde sadece ana ve ikincil hedeflerin fotoğrafını çekseniz yeter. Ekstra fotoğrafını çekmek istediğiniz yer varsa çekebilirsiniz. Ayrıca adaya keşif görevini başlattığınızda adaya haritada belirlenen uçağı çalarak gideceksiniz.Hocam ben ilk defa yaprım sonra gorevi belli bi sğre sonra tekrar yapabilirsin tarzı bişeler yazdı sonra demin girdim tekrar 100k dolar ile açıldı ama hard mode falan diyor prep kısmı kilitli burayı nasıl yapıcaz