Güncellemeyi henüz denemekle beraber yorum yapıyor olacağım ama işlemci kullanımı yüzde kaç acaba?Selamlar arkadaşlar, gta 5 enchanded yüksek ayarlarda bile %50 gpu kullandığı için fps çok düşük oluyor. Nasıl yükseltebilirim gpu yükünü?
işlemci kullanımı da 50-60 derecelerinde, işlemci ve ekran kartım uyumlu diye biliyorumGüncellemeyi henüz denemekle beraber yorum yapıyor olacağım ama işlemci kullanımı yüzde kaç acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci darboğaza neden oluyor olabilir. İşlemci kullanımı çok yüksek ise işlemciye yük bindiren grafik ayarları kısılıp ekran kartına yük bindiren grafik ayarları yükseltilebilir.
Sağolun hocam deneyeceğim ama neden dlss kullanılması önerilmiyor ki?Ekran kartın NVIDIA ise
"NVIDIA Denetim Masası"na gir,
"3D Ayarlarının Yönetilmesi"ne tıkla,
"Düşük Gecikme Oranı Modu"nu bul ve
"Ultra" olarak seçip "Uygula" de.
Bu ayardan sonra oyun içi DLSS veya FSR ve NVIDIA Reflex kullanılması önerilmiyor.
AMD ise bilmiyorum.
Yaptığımız ayar sonrası çakışma veya kararsızlık olmasın diye ama yine de DLSS'i de denersiniz, herkeste sorun çıkaracak diye bir şey yok, belki sizde sıkıntı olmaz DLSS kullanmanız.Sağolun hocam deneyeceğim ama neden dlss kullanılması önerilmiyor ki?
Sadece reflex önerilmiyor DLSS konusunda problem yoktu bendeYaptığımız ayar sonrası çakışma veya kararsızlık olmasın diye ama yine de DLSS'i de denersiniz, herkeste sorun çıkaracak diye bir şey yok, belki sizde sıkıntı olmaz DLSS kullanmanız.
Benim okuduğum konudaki çözüm sahibi DLSS'i de önermemişti ama deneme yanılma işi, açıp bakarsın olmadı kapatırsın, sorun değil, bir yere kaçmıyor ya.Sadece reflex önerilmiyor DLSS konusunda problem yoktu bende
Hocam oyunun optimizasyonu cok garip. şimdi 99 kullanım ile oynuyorum 40 oluyor fps, ekran kartım rtx 2060 super neden oluyor acabaBenim okuduğum konudaki çözüm sahibi DLSS'i de önermemişti ama deneme yanılma işi, açıp bakarsın olmadı kapatırsın, sorun değil, bir yere kaçmıyor ya.
Düşündüm ve neden DLSS'in önerilmediğini buldum, ekran kartına yük bindirmek için olabilir, oyun içi grafik ayarlarını her şeyi fullesek bile iyi bir ekran kartına sahip kullanıcılar için ekran kartına yeterli yükü bindirmiyor olabilir, bu yüzden de DLSS önerilmiyordur. Ama normal bir ekran kartına sahipseniz önemli değil zaten.Sadece reflex önerilmiyor DLSS konusunda problem yoktu bende
Bilemiyorum, bende her şey normal.Hocam oyunun optimizasyonu cok garip. şimdi 99 kullanım ile oynuyorum 40 oluyor fps, ekran kartım rtx 2060 super neden oluyor acaba