Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz GTA5 Kesmedi! Epic Games'de Civilization VI, Borderlands ve ARK Survival Oyunları da Ücretsiz Olacak!

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Launcher indirdim, şifreyi unuttum yenileme yapmaya çalışıyorum mail bile gönderemiyorlar :DDD yok olmuş valla ne zaman düzelir ki.

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Forum ahalisi, bildiğiniz üzere ücretsiz olmayan oyunlara da büyük indirimler geldi. 80 tl üzeri oyunlara da 60 tl indirim yapıldığı düşünülürse eğer Origins ve odyssey gibi oyunlara 30 liraya sahip olabiliyoruz. Var mı başka öneriniz. Control, Division 2, Satisfactory nasıl oyunlar alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Umuthan Görkem Işın
GTA5'in ücretsiz olduğu haberi duyulduğundan beri herkes Epic Games'e büyük ilgi duymaya başladı. Zira GTA5 ücretsiz olacak iddiaları doğru çıktı. Şimdi de Epic Games'in Civilization VI / Borderlands The Handsome Collection / ARK: Survival Evolved oyunlarını ücretsiz vereceği haberinin sızdırıldığı söyleniyor. Ben bu sızma haberleri, Epic Games'in kullanıcıları heyecanlandırmak adına kendisinin ortaya attığını düşünüyorum. Sizce bu iddialar gerçek mi ? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Güncelleme: İddialar ortaya atıldığı gibi Epic Games bu haberi doğruladı. Daha açtığım konunun üzerinden iki dakika bile geçmeden haberler teyit edildi. Bu 3 oyun da ücretsiz olacak.

Ücretsiz verileceği tarihler;

Civilization VI: 21 Mayıs
Borderlands The Handsome Collection: 28 Mayıs
ARK: Survival Evolved: 4 Haziran

Haber; Epic Games’te Civilization VI, Borderlands Paketi ve ARK Survival Oyunları Ücretsiz Olacak İddiası!
Kanka çok şanslıyım be yeni bilgisayar alıcam ve bunların ücretsiz olması da bal...

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Forum ahalisi, bildiğiniz üzere ücretsiz olmayan oyunlara da büyük indirimler geldi. 80 TL üzeri oyunlara da 60 TL indirim yapıldığı düşünülürse eğer Origins ve odyssey gibi oyunlara 30 liraya sahip olabiliyoruz. Var mı başka öneriniz. Control, Division 2, Satisfactory nasıl oyunlar alınır mı ?
Control oynadım bitirdim gayet güzeldi, öneririm.

Berdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berdan Arbay
SatisFavtory erken erişim ama mükemmel oyun alamanı tavsiye ederim amam indirimlerde al

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Steam: Başaramadık abi

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
GTA5'in ücretsiz olduğu haberi duyulduğundan beri herkes Epic Games'e büyük ilgi duymaya başladı. Zira GTA5 ücretsiz olacak iddiaları doğru çıktı. Şimdi de Epic Games'in Civilization VI / Borderlands The Handsome Collection / ARK: Survival Evolved oyunlarını ücretsiz vereceği haberinin sızdırıldığı söyleniyor. Ben bu sızma haberleri, Epic Games'in kullanıcıları heyecanlandırmak adına kendisinin ortaya attığını düşünüyorum. Sizce bu iddialar gerçek mi ? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Güncelleme: İddialar ortaya atıldığı gibi Epic Games bu haberi doğruladı. Daha açtığım konunun üzerinden iki dakika bile geçmeden haberler teyit edildi. Bu 3 oyun da ücretsiz olacak.

Ücretsiz verileceği tarihler;

Civilization VI: 21 Mayıs
Borderlands The Handsome Collection: 28 Mayıs
ARK: Survival Evolved: 4 Haziran

Haber; Epic Games’te Civilization VI, Borderlands Paketi ve ARK Survival Oyunları Ücretsiz Olacak İddiası!
Haydi arkadaşlar hepberaber steamden epic gamese
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi Rdr2 Bedava Olmazmı Yaa :D
Yok daha neler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi Rdr2 Bedava Olmazmı Yaa :D
Yok daha neler

acaba_yt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0