Neler Yeni

GTA6 DAN BEKLENTİLER NEDİR GÖRÜŞLERİNİZ MERAK EDİYORUM

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
gta5 2013 te çıktı aradan 7 sene geçti ve geçen yıl rdr2 gibi grafikleri olsun hikayesi olsun oynanıştan tutda vuruş hissiyatı çok güzel olan bir oyundu açıkçası böyle bir oyun gördükten sorna gta6 dan beklentilerim çok yüksek oluyor açıkçası en çokta hangi şehirde geçiceğini merak ediyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

SalihKul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salih Kul
Gta 6 dan beklentim kesinlikle çok güzel grafikler ve düşük sistem gereksinimi. Bu ikisi birlikte pek mümkün değil ama neden olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hakan Bedel
bence gta 6 rtx teknolojisini destekleyecek ve şu ana kadar yaşamadığımız bir deneyim sunacak

Death Mark

80+ Bronze
gta5 2013 te çıktı aradan 7 sene geçti ve geçen yıl rdr2 gibi grafikleri olsun hikayesi olsun oynanıştan tutda vuruş hissiyatı çok güzel olan bir oyundu açıkçası böyle bir oyun gördükten sorna gta6 dan beklentilerim çok yüksek oluyor açıkçası en çokta hangi şehirde geçiceğini merak ediyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
2022'den sonra çıkıp oyun piyasasına damgasını vuracak pahalı bir oyun olacak.

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence gta 6 rtx teknolojisini destekleyecek ve şu ana kadar yaşamadığımız bir deneyim sunacak
yani rtx teknolojisini minecraft gibi bir oyun kullanıyor neden gta6 kullanmasın ki ama dediğin bencede iyi bir deneyim sunucağını düşünüyorum

Death Mark

80+ Bronze
pahalı olsa bile alanı çok olur baksana gta5 hala satılıyor
Satıyor çünkü o oyuna alternatif olacak bir oyun firmasının çıkarabileceği oyun yok. Kullanılan oyun motorunun, grafik paketlerinin ve bir çok şeyin maaliyetini kaldıracak tek bir firma var o da ne yazık ki Rockstar Games.
Çok bir şey beklemeyin beyler, belki üzer bizi.
Evet Bugstar Games olarak karşımıza çıkmasından korkuyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Corona etki etmezse bu Aralık ayında PS 5 için çıkacak diye duyurdular. Lakin büyük ihtimalla Corona etki edecek bunu bahane ederek 2021 başlarında çıkaracaklar. 2022 gibi de PC'ye gelir, oynama şansı yakalarız. PS 5 almayı düşünmüyorum.

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
Satıyor çünkü o oyuna alternatif olacak bir oyun firmasının çıkarabileceği oyun yok. Kullanılan oyun motorunun, grafik paketlerinin ve bir çok şeyin maaliyetini kaldıracak tek bir firma var o da ne yazık ki Rockstar Games.

Evet Bugstar Games olarak karşımıza çıkmasından korkuyorum.
açıkçası onu bug olayını ben gtada çok görmedim rdr2 dede görmedim ama o bug olayında korkulucak bir oyun firması varsa oda ubisofttur assasin creed unity deki bugları unuttunuzmu ?

Death Mark

80+ Bronze
açıkçası onu bug olayını ben gtada çok görmedim rdr2 dede görmedim ama o bug olayında korkulucak bir oyun firması varsa oda ubisofttur assasin creed unity deki bugları unuttunuzmu ?
Gta San andreas ile başladı Gta 4 ve Gta 5'te de devam ediyor. RDR2'de görülemeyecek kadar az olabilir ancak oynamadığım için hiçbir şey diyemeceğim.
Şuan hala Gta Online oynayan biri olarak o kadar eklenen patchler ve güncellemeler ile oyunu dahada bozdular.

DiaMorf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yunus Emre Yavuz
Valla pc kaldırmayacağı için ne kadar istesem boş ancak tabii ki çok yüksek grafik geleceği kesin gibi artık, daha çok oynanış kısmında (vuruş hissi olsun araç sürüşü olsun) beklentilerim daha yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,291
Üyeler
169,702
Son üye
Percussion
Top Bottom