GTAVI Ekran Görüntüleri Paylaşıldı! 4K🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
GTA 6 sayacı gün 1
https://yourcountdown.to/grand-theft-auto-vi
Şu var hocam :kekw:

Evet pc versiyon 2027 ortasına kadar gelir muhtemelen.Ps6 için de 2027-2028 diyorlar ona da çok kalmadı aslında.Zaman ne hızlı geçiyor ya ps5 çıktığı gün daha dün gibi millet kamp kurmuştu almak için,stoklar bitmişti karaborsaya düşmüştü konsol.
Ben çok ucuza almıştım ya. O konuda şanslıyım. Eski konsolu(PS4 PRO) 3'e satmıştım, üstüne de borsaya girmiştik arkadaşlarla. 3 te kriptodan gelmişti. 6k'ya PS5 dijital almıştım.

Zorla bulmuştum ama twitter sayfası vardı stok takibi yapan. Onun sayesinde yakalamıştım.

İkinci fragmanın sonunda ps5'de kaydedildi yazıyordu ama kare hızı düşük geldi bana 🫢
Evet ben de farkettim ama çok normal.Sonuçta daha oyun geliştirme aşamasında hem grafikler yüksek hem çok detay var.Bu bile iyi yani şuan için.

O kadar da değil hocam😂.Aşmayalım o dozu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yüksek ihtimalle, çıksın da 30 fps de sıkıntı değil.Pc versiyon gelince pc ye geçeriz zaten.
1080p orta ayarlarda belki açar ama resmi bir gereksinim yayımlansada anlasak

1080p orta ayarlarda belki açar ama resmi bir gereksinim yayımlansada anlasak
Ekran kartı olarak en düşük sistem gereksinimleri 3070 veya 4070 olur muhtemelen

Deluxe versiyonu falan olursa muhtemelen o kadar olur zaten.
Deluxe 200 dolar diyenler var hocam ama abartı bence biraz,kimse almaz iki katına (en azından Türkiye'de).150 dolar falan olur tahminimce deluxe edition.

Ekran kartı olarak en düşük sistem gereksinimleri 3070 veya 4070 olur muhtemelen

Deluxe 200 dolar diyenler var hocam ama abartı bence biraz,kimse almaz iki katına (en azından Türkiye'de).150 dolar falan olur tahminimce deluxe edition.
o zaman açar 1080p düşük ayarlarda ah şu fsr 4 6000 serisinde de olucaktı

Bence optimizasyonu çok iyi olacak. Upscale teknolojisini oyuna iyice yedirecekler. 4K yerine 1080p, yansımaları basite çeksek düşük-orta kartlı tayfa güzel sonuçlar alırız bence.

Benim hayaller

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri